UA YT FB
flowers flowers 2 3

Opinie

Medfemina - Centrum Zdrowia Kobiety
5.0
Based on 86 reviews
powered by Facebook
Dominika Borzym-Żak
Dominika Borzym-Żak
2020-06-07T17:57:10+0000
Najlepsze wrażenia, wspaniałe miejsce! Nawet jeśli brzmi trochę niecodziennie jako określenie szpitala :) Oto... dlaczego: - Zespół Medfeminy jako jedyny podjął się wykonania mojej operacji metodą laparoskopową. Konsultowałam swój przypadek z kilkoma ośrodkami publicznymi i prywatnymi w Polsce i żaden nie widział szansy przeprowadzenia zabiegu inaczej niż za pomocą klasycznego cięcia. Prof. Morawski i dr Halbersztadt przeprowadzili laparoskopię z pełnym sukcesem, w sposób, który budzi mój najwyższy podziw i wdzięczność. Dobę po operacji byłam już w domu, w doskonałej formie. Mogę wrócić do normalnej aktywności po tygodniu zamiast po kilkumiesięcznej rekonwalescencji, jaką skutkowałaby rozległa operacja brzuszna. - Nigdzie indziej nie byłam tak szczegółowo zdiagnozowana ani nie uzyskałam tak gruntownej, podanej w jasny i życzliwy sposób informacji na temat możliwych sposobów postępowania, prognoz i zaleceń. - Poza wiedzą medyczną i umiejętnościami najwyższej próby w Medfeminie spotkałam się z delikatnością, empatią i cierpliwością całego personelu, z którym miałam styczność - Pań w recepcji, pielęgniarek, instrumentariuszek i oczywiście lekarzy, dzięki czemu czułam się totalnie zaopiekowana i spokojna zarówno przed jak po zabiegu - Cały czas miałam poczucie komfortu psychicznego i fizycznego - wygodną salę, zapewnioną prywatność. Mistrzostwo!read more
Anna Jadwiszczak
Anna Jadwiszczak
2020-06-04T10:31:34+0000
Chcialam bardzo podziękować dr Markowi Kwietniowi, Pani doktor dyżurującej, wszystkim Paniom które się mną... opiekowały wczoraj i dzisiaj podczas i po zabiegu laparoskopii. Atmosfera przemiła, czulam się zaopiekowana jak w domu 😊 Dziękuję bardzo z całego serca. 😊 pozdrawiam Anna Jadwiszczakread more
Marta Mik
Marta Mik
2020-04-29T13:06:02+0000
Bardzo polecam, super miejsce. A dr Joanna Szymkowiak Gołębiowska to najlepszy ginekolog, na którego trafiłam w... swoim życiu. Nie dość, że bardzo miła to jeszcze bardzo kompetentna i pomocna. Zmieniłam innego lekarza na dr Joannę po połowie ciąży i żałuję, że tak późno.read more
Marzena Matusiewicz
Marzena Matusiewicz
2020-03-13T18:47:12+0000
Bez wątpienia doktor Alicja Halbersztadt jest najlepszym lekarzem jakiego dotychczas spotkałam. Godna zaufania,... zaangażowania, pełna ciepła, cierpliwa. Pofesjonalna i cudowna osoba. 🤗read more
Marta Kieliszczyk
Marta Kieliszczyk
2020-02-19T18:29:46+0000
Z całego serca dziękuję całemu zespołowi Medfeminy za wspaniałą opiekę. Mimo niezbyt przyjemnych okoliczności... czulam się bardzo komfortowo. Dziękuję Pani dr Dr Joannie Szymkowiak–Gołębiowskiej za sprawnie wykonany zabieg, za cierpliwosc i empatię które bardzo mi pomogły. Podziękowania również dla Pani położnej za perfekcyjne wklucie w moje marne żyły i opiekę :) Pani anestezjolog za czuwanie nad moim stanem podczas zabiegu. Pani z recepcji za cierpliwość w odpowiedzi na masę naszych pytań. Wybierajac Medfemine liczylismy na to, ze to będzie najlepszy wybór pod wzgleden komfortu psychicznego i nie zawiedlismy się. Cały personel godny polecenia.read more
Bicz Camila
Bicz Camila
2020-01-14T09:10:32+0000
Bardzo polecam szpital i lekarzy. Świetne warunki, lekarze profesjonalni, z podejściem do pacjenta. Zabiegi... przeprowadzane w możliwie największym komforcie. Naprawdę warto.read more
Kaja Kochanowska
Kaja Kochanowska
2020-01-03T18:08:37+0000
Placówka zatrudnia lekarza, który nie umie przeliczać jednostek oraz odczytywać usg (pomylił się w wadze dziecka... o kilogram-inny lekarz pomylił się o 50 gram). Między innymi dzięki lekarzowi z tej placówki mój syn urodził się ponad miesiąc przed terminem z czego skutkami walczymy do dzisiajread more
Adriana Ptak
Adriana Ptak
2019-12-26T16:25:36+0000
Dokładnie 4 miesiące temu przyszedł na świat Medfemiś - nasz synek Tymuś. Piekny czas, pełen emocji i miłości... przeżyliśmy w szpitalu Medfemina. Czuliśmy się w pełni zaopiekowani, dziękujemy za życzliwość, dobre rady, pomoc i troskę. Pragnę podziękować również Pani Joannie Kaczorowskiej- przed narodzinami za wiedzę przekazaną podczas zajęć szkoły rodzenia oraz po narodzinach za pomoc w naszych rodzicielskich codziennych wątpliwościach. Jest Pani wspaniałym człowiekiem o wielkim sercu. Dziękujemy i pozdrawiamy Adriana, Adrian i maleńki Tymonekread more
Ewelina Pietryszak
Ewelina Pietryszak
2019-12-09T17:44:24+0000
Każdy Pacjent jest traktowany jak człowiek, z szacunkiem (a nie jak w innych miejscach jak zło konieczne) miła... atmosfera, wszyscy są bardzo mili i przyjaźnie nastawieni do drugiego czlowiekaread more
An Na
An Na
2019-12-04T15:02:17+0000
Polecam Medfemine nie tylko ze względu na profesjonalizm, ale również szeroki wachlarz usług, sympatyczna... atmosferę i ładny wystrój gabinetów. Polecamread more
Linda Matus
Linda Matus
2019-12-03T12:37:44+0000
Profesjonalna i empatyczna opieka nad dzieckiem i mamą w trudnych chwilach. Doktor Alicja i Zosia najlepsze, nie... pamiętam imienia anestezjolog, a szkoda, bo to Mistrzyni! Położne konkretne i pomocne. Długo by można wymieniać wszystkich. Dziś nasza MedMisia ma się bardzo dobrze. Polecam z całego serca.read more
Natalia Bartosz
Natalia Bartosz
2019-11-11T19:26:36+0000
Zaopiekowanie - to słowo dobrze opisuje Medfeminę! "Testowana" w różnych okolicznościach 😉 Za profesjonalizm i... przemiłą atmosferę podczas wizyt dziękuję #drAlicjaHalbersztadt, za super szybką reakcję w sytuacji "kryzysowej" i umówienie wizyty w ciągu pół godziny dziękuję Paniom w rejestracji, a za samą wizytę wspierającą i fachową składam podziękowania #DrJoannaSzymkowiakGołębiowska. Za świetnie przygotowany dzień czerwcowy otwarty - polecam tego typu spotkania tym jeszcze niezdecydowanym! Za uśmiech i poczucie humoru w poczekalni (chociaż do tej pory nie mieliśmy okazji się spotkać podczas wizyty) #DrZofiaBorowiec i #DrMarcinZborowski. Za cudowne, pełne humoru i wiedzy zajęcia z #JoannaKaczorowska, prawdziwą pasjonatką, która zawsze znajdzie czas, że odpowiedzieć na nurtujące Was pytania. Mam nadzieję, że ciąg dalszy recenzji nastąpi w najbliższym czasie 😀 przed nami jeszcze ostanie wizyty i mamy nadzieję szczęśliwe rozwiązanie.read more
Ewa Ok
Ewa Ok
2019-09-21T19:56:13+0000
Kilka dni temu w tym szpitalu przyszedł na świat nasz syn. Wszyscy pracownicy to ANIOŁY! Pomoc i wsparcie jakie... otrzymaliśmy w tym trudnym, ale i pieknym momencie życia jest nie do ocenienia. DZIĘKUJEMY! 😍read more
Kate Guimont
Kate Guimont
2019-09-19T20:05:06+0000
Świetni specjaliści przemiła obsługa wizyty są przyjemne i profesjonalne polecam
Laura Kaczmarek
Laura Kaczmarek
2019-09-14T02:28:37+0000
Cudowne miejsce i personel❤️ Niedlugo minie tydzien, od przyjscia na swiat naszego syna, a ja dalej nie moge... uwierzyc ze istnieje szpital gdzie wszystko moze zadziać sie idealnie😍 Teraz juz wiem, ze jesli ktos narzeka i krytykuje ciecie cesarskie, to nie zrobił go w Medfeminie😛❤️read more
Michael Hartz
Michael Hartz
2019-08-21T15:11:37+0000
I highly recommend Medfemina, they are Professional, Competent and Caring. My wife became pregnant with our first... child in October 2018 then one morning in late November she began bleeding. She was scared and began searching for help. She found Medfemina and they went out of their way to give her the care that she needed. They gave her a thorough examination, explained to her the problem and told her what to expect over the next few weeks which calmed and reassured her. We knew and decided that day that Medfemina would be our chosen provider. A huge THANK YOU to everyone from Medfemina and especially to Dr Marek Kwiecień!!! - he is a very skilled doctor with lots of empathy. He always knew how to calm my wife down and answered all of our questions. Mine were answered as well, in English and I always went away feeling comfortable with our visit. My wife had a lot of concerns throughout the pregnancy and Medfemina was there to help her through every step and even continued after our son was born – and here a big thank you to Magdalena Borońska (OB Nurse). It was truly a joy to work with the entire team at Medfemina. We are happy that our son was born there and given great care. I would definitely call on them again in the future. Regards, Michael Hartzread more
Terenia Ludwin
Terenia Ludwin
2019-07-31T12:03:58+0000
Pan Profesor Andrzej Morawski, który pracuje w Medfemina oprócz tego, że jest znanym, cenionym lekarzem jest przede... wszystkim wspaniałym, pełnym empatii człowiekiem. Moja córka na wózku inwalidzkim jest pacjentką Profesora, którego darzy ogromnym zaufaniem i wiarą, że w jej trudnej walce o życie, znajdzie dla niej najlepsze rozwiązanie. Dziękujemy Panu Profesorowi za to, że jest♥️T i Oread more
Monika Markowska
Monika Markowska
2019-07-29T11:52:15+0000
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem szpitala, w którym przyjdzie na świat Twoje maleństwo, to gorąco polecam... Medfemina. Opieka na najwyższym poziomie. Panie położne z powołaniem. Troskliwe, zawsze pomocne, uśmiechnięte, z ogromem wiedzy. Na każdym kroku pełen profesjonalizm. Dziękuję za opiekę i pozdrawiam całą załogę Medfemina :)read more
Alicja Szymanowska
Alicja Szymanowska
2019-07-28T06:22:16+0000
8 lipca urodziłam córeczkę w tym cudownym miejscu ❤️ Z całego serca polecam poród w tym szpitalu !! Lepszego... miejsca nie mogłam sobie wymarzyć. Serdeczne podziękowania dla całego personelu. Wszyscy są bardzo pomocni i serdeczni, nikt nie robi nic na siłę, widać, że personel kocha to co robi ☺️ Dziękujemy za wszystko !read more
Basia Jajor
Basia Jajor
2019-07-23T07:12:55+0000
Z całego serca polecam Szpital Medfemina. Od lat jestem pacjentką Dr Marka Kwietnia i bardzo dziękuję za cudowną... opiekę i prowadzenie moich trzech ciąż. Pan Dr ma ogromną wiedzę, jest doskonałym fachowcem w swojej dziedzinie, absolutnym mistrzem cesarskiego cięcia a przede wszystkim wspaniałym człowiekiem. O ogromnych pokładach cierpliwości i odpowiadaniu na milion pytań bez cienia irytacji już nawet nie wspomne. Cieszę się, że udało się trzecią ciążę rozwiązać w tym szpitalu. Personel cudowny, opieka na najwyższym poziomie. Każda kobieta powinna móc powitać na świecie swoje dziecko w takiej atmosferze, pod okiem tak wykwalifikowanego personelu medycznego. Pozdrawiam serdecznie 😊read more
Asha Nurzyński
Asha Nurzyński
2019-07-18T13:28:19+0000
Polecam ten szpital! Czułam się, jakbym była w hotelu, a nie w szpitalu.
Katarzyna Maciejewska
Katarzyna Maciejewska
2019-07-11T14:47:17+0000
Szczerze polecam szpital. Personel przemiły i przekochany. Zespół operujący najlepszy na świecie! A sam profesor... Morawski przecudowny. Jego osobowość i podejście do pacjentki daje poczucie, ze wszystko będzie dobrze;) szczerze polecam wszystkim ten szpital i wszystkich lekarzy oraz personel pracujący w nim ;)read more
Ania Wróblewska
Ania Wróblewska
2019-06-30T10:18:21+0000
Serdecznie polecamy szpital ! Opieka marzenie, porady cenne i przede wszystkim indywidualne podejście! Lekarze oraz... panie położne bardzo profesjonalni ! Dziękujemy za cudowna opiekę ;) nawet dieta wege nie stanowiła przeszkody :)read more
Agata Limanówka
Agata Limanówka
2019-06-27T11:11:37+0000
Dziękuję dr Pochwałowskiemu za mistrzowski zabieg, a całemu zespołowi za opiekę, uśmiech i pełen... profesjonalizm. Polecam! 🙂read more
Ela Kacprzak
Ela Kacprzak
2019-05-23T09:59:38+0000
Dziękujemy za to, że pierwsze chwilę z Naszym synkiem, dzięki Wam były idealne i wyjątkowe a poród bezbolesny... ❤❤❤ Polecam bardzo, 6+ 👌👌👌read more
Joanna Powązka
Joanna Powązka
2019-05-22T10:24:20+0000
W imieniu swoim i swojej Mamy chciałam ogromnie podziękować personelowi Medfeminy - za Wasz profesjonalizm... połączony z niezwykle sympatycznym podejściem do pacjenta. W każdej chwili można liczyć na wsparcie i pomoc, a uśmiechnięta załoga sprawia, że stres związany z zabiegiem szybko znika. Nie można oddać się w lepsze ręce jeśli chodzi o kobiece problemy 🙂 Świetni specjaliści, najwyższej jakości sprzęt i ta niezapomniana - wręcz domowa ❤️- atmosfera sprawiają, że aż ciężko opuszcza się mury szpitala (człowiek czuje się tu bardziej jak w hotelu 😉). Jeszcze raz bardzo dziękujemy za opiekę! I za pyszne jedzonko 🙊😁read more
Renata Niata Wieczorek
Renata Niata Wieczorek
2019-04-19T06:38:44+0000
cudowni ludzie....serdeczni i opiekuńczy. Bardzo za wszystko dziękuję. Szczególnie prof. Morawskiemu za wsparcie... i profesjonalizm.read more
Martyna Czerwik-Palko
Martyna Czerwik-Palko
2019-04-01T05:27:33+0000
Bardzo dziękuję całemu zespołowi szpitala oraz przychodni Medfemina za zapewnienie mi i mojemu synkowi najlepszej... opieki jaką mogliśmy sobie wymarzyć podczas całej ciąży, porodu oraz pobytu w szpitalu. Serdeczne podziękowania dla bardzo życzliwych i cierpliwych pań położnych, szczególnie dla pani Magdy Borońskiej za wsparcie moralne :), dla całego bloku porodowego za zapewnienie nam opieki i bezpieczeństwa podczas narodzin, dr Marty Zastawny za wzorowe prowadzenie ciąży oraz całego personelu zarówno szpitala, jak i przychodni - wszystkie panie zawsze uśmiechnięte dobrze nastrajają, co ważne w tak stresujących momentach. Gratulacje dla Dyrekcji za stworzenie tak wspaniałego miejsca. Jeśli rodzić to tylko w Medfeminie. Pozdrawiamy wraz z Brunem ☺️read more
Anna Chmielewska
Anna Chmielewska
2019-03-28T21:02:15+0000
Super przychodnia i Pani Doktor Anna Janusz, najlepsza! Lekarz z powołaniem!
Magda Maskiewicz
Magda Maskiewicz
2019-03-25T12:02:37+0000
Kompleksowe podejście do zdrowia kobiety. Pogłębiona diagnostyka, rzeczowy wywiad, każda konsultacja i badanie... przeprowadzane w dużym poczuciu skupienia na pacjencie, a nie jest to regułą we wszystkich placówkach. Jestem wieloletnią pacjentką Dr Alicji Halberstadt i mam poczucie dużego komfortu w kwestii monitorowania swojego stanu zdrowia oraz profilaktyki.read more
Anna Janusz
Anna Janusz
2019-03-03T20:04:52+0000
Dnia 29-go stycznia w Szpitalu Medfemina przyszła na świat moja córka. Wraz z mężem chcielibyśmy bardzo... podziękować za profesjonalną i życzliwą opiekę na najwyższym poziomie. Jestem przeszczęśliwa, że znalazłam się pod okiem tak wspaniałego zespołu lekarzy i położnych. Chciałabym, żeby każda kobieta mogła urodzić w takich warunkach.read more
Magdalena Demidowska
Magdalena Demidowska
2019-02-18T18:44:40+0000
Najcudowniejsza i najwspanialsza opieka pod słońcem !!! Dzięki Wam 28 stycznia stał się jednym z najpiękniejszych... dni w moim życiu ♡! Gorąco pozdrawiamy z Małym Zygmusiem ! ♡read more
Magda Kuczyńska
Magda Kuczyńska
2019-02-16T11:01:34+0000
Serdecznie polecam najlepsza opieka pod sloncem <3 Maluszek zdrowy i pieknie rosnie !
Natalia Zordan
Natalia Zordan
2019-02-06T19:31:02+0000
Miejsce w którym nie czujesz się jak w szpitalu tylko jak w hotelu 5 gwiazdkowym. Podziękowania dla całego... personelu za troskliwa opiekę oraz za ich wiedzę i profesionalizm. Pozdrowienia od medfemisi 02.01.19 :)read more
Marta Jankowiak Karlińska
Marta Jankowiak Karlińska
2019-02-06T15:55:55+0000
profesionalizm i wspaniale podejscie do pacjentki.
Asia Kołodziejczak
Asia Kołodziejczak
2019-01-09T10:29:18+0000
Polecam z całego serca!! Równo tydzień temu urodziłam córeczkę w tym cudownym miejscu. Dzień, w którym... przyszła na świat, stał się najpiękniejszym dniem w moim życiu, między innymi dzięki całemu zespołowi Medfeminy. Opieka, pomoc, zaangażowanie na najwyższym poziome. Przez cały pobyt w szpitalu, od narodzin, po wypis nie poczułam strachu i czułam że jestem w najlepszych rękach:) Dziękujemy za wszystko i pozdrawiamy 😍🤗 Szczególne podziękowania dla dr Katarzyny Mikołajczyk, która była z nami od początku ciąży aż do jej rozwiązania 😊read more
Angelika Kałka
Angelika Kałka
2019-01-08T15:59:47+0000
Z całego serca dziękuję całemu personelowi MEDFEMINY za wspaniałą atmosferę oraz opiekę nade mną i moimi... córeczkami podczas dwukrotnego pobytu w szpitalu. Troskliwość, serdeczność, a nade wszystko profesjonalizm i zaangażowanie lekarzy i położnych (szczególne podziękowania dla pań Magdaleny Dryhusz i Beaty Jabłońskiej) zasługują na najwyższe słowa uznania. Dzięki cudownej ekipie szpitala moje dwa porody stały się najpiękniejszymi wydarzeniami w moim życiu. Zarówno moje dziewczynki jak i ja, byłyśmy pod opieką wybitnych specjalistów – bezpieczne i zadbane od przyjęcia do szpitala aż po wypis, a nawet później. Gorące podziękowania dla cudownej Pani dr Alicji Halbersztadt, której nie tylko niezwykła wiedza, doświadczenie i profesjonalizm, ale również cierpliwość i empatia sprawiły, że moje dwie ciąże były fantastycznymi przygodami. Za każdym razem rozwiewała wszystkie moje wątpliwości i obawy, a ja miałam pewność, że jestem w najlepszych rękach. Ciepło, optymizm i uśmiech Pani dr sprawiały, że każda wizyta była wyczekiwana i przyjemna, a z gabinetu wychodziłam naładowana pozytywną energią. MEDFEMINO, dziękuję za pomoc w rozpoczęciu najważniejszej roli w moim życiu – roli mamy!read more
Ewita Wiśnia
Ewita Wiśnia
2018-12-13T20:49:23+0000
dziękujemy całemu zespołowi medfemina za poród 26.11 , pod państwa opieką czułam się bezpiecznie i spokojnie ,... a wszystko przebiegło bez najmniejszych komplikacji. Po dwóch dniach mogliśmy zdrowi wrócić do domu.read more
Marta Lasota
Marta Lasota
2018-12-05T14:29:53+0000
Chcielismy Państwu bardzo podziękowac za wyrozumialosc ,swietna organizacje a przede wszystkim za pomoc! pomimo... naszego pecha zwiazanego z terminem lotu i braku mozliwosci pojawienia sie na wizycie o czasie,udalo sie Państwu nam pomoc cos zorganizowac tego samego dnia! Dziękuję Paniom (niestety nie pamietam imion!!!30.11.18 piatek!)z recepcji, laboratorium I Pani Dr Koniecznej ;-))) P.S na ten moment czujemy sie dobrze;-) Pozdrawiamy!!!Marta I Pawelread more
Anna Charkowska
Anna Charkowska
2018-11-27T16:23:38+0000
jestem pacjentką od prawie 7 lat.trafilam na wizytę przypadkowo.bo blisko pracy i zostałam. Super opieka
Agata Kunderman
Agata Kunderman
2018-11-12T18:22:57+0000
Robiłam test wolnego płodowego DNA Nifty pro. W innych prywatnych klinikach i przychodniach propnowoano samo badanie,... czyli pobranie krwi i tyle. W Medfeminie w tej samej cenie miałam wyczerpującą wizytę z USG. Pan doktor rozwiał moje wszelkie wątpliwości, szczegółowo odpowiedział na wszystkie pytanie, zobaczył na USG co słychać u malucha. Wizyta w placówce trwała godzinę, czułam się naprawdę zauważona i zaopiekowana. Naprawdę fajne miejsce.read more
Aleksandra Musielska
Aleksandra Musielska
2018-11-08T17:43:59+0000
Cudowne miejsce! Jesteśmy zachwyceni opieką, podejściem lekarzy do pacjenta..nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego... miejsca na urodzenie synka. Jeszcze raz dziękujemy ! Gorąco polecam!!read more
Aleksandra Gajda
Aleksandra Gajda
2018-10-27T11:55:01+0000
Razem z Julkiem bardzo dziękujemy całemu zespołowi Medfemina za wspaniałą opiekę 😊 dziękujemy przecudownym... Panią Położonym, na które zawsze mogliśmy liczyć 😊 Polecam szpital w 1000% !read more
Aleksandra Knyszewska
Aleksandra Knyszewska
2018-10-17T19:26:04+0000
Cudowne miejsce aby urodzić po ludzku! Wspaniały zespół lekarzy i położnych. Ogromna wiedza, doświadczenie a... przy tym życzliwość i zrozumienie w tej niezwykle ważnej chwili.read more
Aga Przybyłek
Aga Przybyłek
2018-10-02T19:53:26+0000
Z małą Natalką dziękujemy Pani doktor Asi za prowadzenie ciąży, Pani doktor Alicji i Zosi za cesarskie cięcie... oraz paniom położnym za opiekę w szpitalu. Najlepsze i najbardziej profesjonalne miejsce, w którym opieka nad kobietą a później matką i dzieckiem jest dosłownie wymarzona. Dziękujemy jeszcze raz. Polecam i do zobaczenia😊read more
Kasia Rudnik
Kasia Rudnik
2018-09-26T16:12:20+0000
Nie mogliśmy wybrać lepszego miejsca na powitanie Medfemisia Tymka na świecie. W szpitalu panuje profesjonalna i... przemiła atmosfera. To dziwnie zabrzmi, ale chce się do Was wracać ;). Czysto, spokojnie, profesjonalnie i z uśmiechem, a wszystko zaczyna się już od wejścia. Wyjątkowa położna: Magdalena Dryhusz- dziękuję bardzo, jest Pani cudowną osobą. Pani dyrektor i z-ca: dziękuję za niemal niewidoczną bliznę i za super atmosferę podczas zabiegu. Pozdrawiamy całą rodzinką i dziękujemy bardzo za opiekę. :*read more
Anna Zdunek
Anna Zdunek
2018-09-04T14:57:57+0000
Dwa miesiące temu w Medfeminie przyszła na świat moja druga córeczka. Chciałabym podziękować całemu zespołowi... przychodni i szpitala Medfemina za wspaniałą opiekę, za profesjonalne i indywidualne podejście oraz życzliwość. Największe podziękowania dla Pani Doktor Agnieszki Koniecznej która opiekowała się mną całą ciąże jak również w czasie porodu. Prawdziwa Doktor z powołaniem która z troską i zaangażowaniem podchodzi do pacjenta, na którą zawsze mogłam liczyć zarówno w czasie ciąży jak i po. Poród w Medfeminie to cudowne wydarzenie warte każdych pieniędzy. Lepszego miejsca i warunków nie można sobie wymarzyć. Gorąco polecam!!!read more
Magdalena Liszkiewicz
Magdalena Liszkiewicz
2018-09-01T19:59:22+0000
Serdecznie dziękuję całemu Personelowi Medfeminy za opiekę: doskonałym Lekarzom, przemiłym Pielęgniarkom i... zawsze uśmiechniętym Paniom w recepcji. To Wy sprawiacie, że ten Szpital jest wyjątkowy :)read more
Arleta Szandała
Arleta Szandała
2018-08-29T06:42:02+0000
Wspaniały szpital. Nie wyobrażam sobie porodu w innym. Opieka lekarska doskonała, widać że nie pracują tu... przypadkowe osoby. Panie położne bardzo pomocne, zarówno młodym mamom jak i dzieciom. Na wszystkie pytania odpowiadają z uśmiechem. Pokój szpitala wygląda jak w dobrym hotelu, warunki jak najlepsze dla mamy, taty i dziecka, a do tego pyszne jedzenie :-) Przy wypisie ze szpitala lekarze omawiają stan dziecka i kobiety, także wszystko wiadomo co jak robić. Obsługa administracyjna także bardzo sympatyczna i kompetentna. Polecam szpital Medfemina. Życzę dalszych sukcesów w działalności 😃read more
Aneta Walęcka
Aneta Walęcka
2018-08-09T16:19:11+0000
Gorąco polecam ! Miły, profesjonalny personel 😊 Opieka na baaaaardzo wysokim poziomie. Na pewno najlepsza we... Wrocławiu 😊😊read more
Małgorzata Kulawiec
Małgorzata Kulawiec
2017-06-27T13:29:18+0000
Ewa Błaszczyk
Ewa Błaszczyk
2018-08-01T20:33:40+0000
Najlepszy szpital na świecie cudowna opieka, wspaniałe położne i lekarze. Lepszego miejsca do porodu nie można... sobie wymierzyć���read more
Joanna Kohut
Joanna Kohut
2018-07-23T12:25:35+0000
Nie ma takich słów, żeby wyrazić moją wdzięczność dla całego zespołu Medfeminy. Wszystkim z całego serca... dziękuję! Sprawiliście, że przyjście na świat naszego drugiego syna będzie w mojej pamięci pięknym wspomnieniem spokoju, miłości i radości. Szczególne podziękowania dla cudownej Magdaleny Borońskiej i Magdaleny Mazurczak, dziękuję za opiekę!read more
Kasia Szcześniewska
Kasia Szcześniewska
2018-06-30T16:42:32+0000
Cudowne miejsce z jeszcze cudowniejszymi Paniami położnymi. Ogólnie szpitala, opieki czy lekarzy nie da się... wymarzyć lepszych. Pan doktor Marcin Zborowski lekarz, który przez 9 miesięcy sprawia na każdej wizycie poczucie spokoju i ma się tą pewność, że jest się w bardzo dobrych rękach jak nie w najlepszych. POLECAM �read more
Katarzyna Szefer-Niezgoda
Katarzyna Szefer-Niezgoda
2018-06-21T21:58:36+0000
Polecam dr.A.Konieczna od kilku lat do niej chodzę. Miła, profesjonalna.W Medfemina czuję się poprostu komfortowo
Dajana Oscar
Dajana Oscar
2018-06-09T20:12:15+0000
Cudowna opieka i przyjemny poród � najlepiej wydane pieniądze w życiu !!! Dziekujemy całej załodze, która... przyczynia się do dopracowanego nawet najmniejszego szczegółu, a szczególnie Pani dr. Alicji Halbersztad za to ze była z nami od początku do samego końca �read more
Sylwia Marciniuk
Sylwia Marciniuk
2018-06-01T12:37:32+0000
Justyna Zapiór
Justyna Zapiór
2018-05-16T17:41:24+0000
NAJLEPSI ludzie na świecie. Wieka wiedza ogromne serce i dużo cierpliwosc i dobroci. Lekarze w 100% profesjonalni a... położne to najcudowniejsze kobiety. Leczenie się U państwa prowadzenie ciąży i poród w Medfeminie to najlepsze decyzję w moim życiu wszystkim gorąco polecam.read more
Kasia Łaskawska
Kasia Łaskawska
2018-05-16T04:35:06+0000
Najlepszy wybór jeśli myślisz o CC. Pobyt w szpitalu wspominam bardzo dobrze. Jest czysto, profesjonalnie,... sympatycznie i sprawnie. Panie położne bardzo pomocne, jedzenie pyszne, pokoje z łazienkami. Jedyna "wada" to krótki pobyt, mi się podobało i mogłabym jeszcze zostać parę dni dłużej :)read more
Michał Sierpowski
Michał Sierpowski
2018-05-13T10:45:06+0000
Polecam wszystkim przyszłym rodzicom! Jeszcze raz dziękuję całemu zespołowi przychodni i szpitala, a w... szczególności Pani doktor Zosi Borowiec. Dziękuję za wspaniałą opiekę nad moimi dziewczynami! ���read more
Marzena Matusiewicz
Marzena Matusiewicz
2018-05-04T17:28:21+0000
Michal Jarmoluk
Michal Jarmoluk
2018-05-01T17:02:02+0000
26.03.2018 w szpitalu Medfemina przyszedl na świat nasz syn. Opieka jest po prostu niesamowita, po kilku juz... tygodniach mozemy to z pelna swiadomoscia stwierdzic. Pozdrawiamy , rodzice Jasia ;)read more
Kate Puszka
Kate Puszka
2018-04-28T21:30:57+0000
Ewa Nadziak
Ewa Nadziak
2018-04-20T18:47:13+0000
Kasia Ruda
Kasia Ruda
2018-04-14T18:04:21+0000
Cudowne miejsce, idealne na bezstresowy (!) poród w atmosferze spokoju i poczucia, że lepiej się tego zorganizować... nie da :) Opieka na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecamy Medfeminę i najlepszego, naszego ulubionego Doktora Zborowskiego! :) Dzięki temu, że istnieje takie miejsce jak Medfemina, mogliśmy przywitać Kubusia dokładnie tak jak sobie to wymarzyliśmy. Dziękujemy!read more
Amelia Maksymiak
Amelia Maksymiak
2018-04-13T22:26:17+0000
To prawda, że jedynie planowane cc wchodzą w grę? Nie ma możliwości porodu naturalnego?
Sylwia Sowa
Sylwia Sowa
2018-03-14T22:26:18+0000
Po dzisiejszej wizycie bardzo polecam Doktor Annę Kryzę - Ottou. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej kliniki. Na... moje każde pytanie dostaję konkretną i jasną odpowiedź. Nie czuje pośpiechu podczas wizyty i każda wątpliwość zostaje rozwiana. To zdecydowanie odpowiedni ginekolog na prowadzenie mojej drugiej ciąży:)read more
Magda Lysionek
Magda Lysionek
2018-03-13T13:31:31+0000
Witam. W zeszłym tygodniu przeszłam zabieg w tej placówce...opieka na najwyższym poziomie, personel nie minął... się z powołaniem, wiedzą co robią i po co tam są!!! Aż chce się tam wrócić :-) oby cała służba zdrowia taka była, wtedy nikt by nie narzekał...read more
Oliwia Poświat
Oliwia Poświat
2018-03-11T21:22:12+0000
Karolina Mrugalska
Karolina Mrugalska
2018-02-28T10:37:37+0000
W tydzień po porodzie wróciłam do swojej idealnej wagi, mieszczę się w ciuszki sprzed ciąży i czuje się... rewelacyjnie:) (Dodam że nigdy nic nie ćwiczyłam ani przed ani tym bardziej po porodzie). Dziękuję Medfemina :)read more
Marta Łoś
Marta Łoś
2018-02-27T18:01:41+0000
Marta Jasnogórska
Marta Jasnogórska
2018-02-21T13:18:17+0000
Dr Mikołajczyk � zaopiekowała się moją ciążą należycie i tym samym przywróciła mi wiarę w lekarzy z... powołaniem. Bardzo dziękuje. Po każdej wizycie wychodzę zadowolona i spokojna o zdrowie swoje i dziecka.read more
Edyta Porotnikov
Edyta Porotnikov
2018-02-10T19:52:42+0000
Drogie Panie z calego serca polecam przychodnie oraz szpital Medfemina! Cala ciaze prowadzila wspaniala Pani Doktor... Alicja Halbersztadt osoba ciepla, cechujaca sie fachowa wiedza. Mialam przyjemnosc rowniez skorzystania z uslugi cesarskiego ciecia w szpitalu Medfemina. Opieka jaka otoczyl mnie personel tego szpitala jest nie do opisania slowami! Polecam - jesli zastanawiacie sie nad porodem tutaj to nie wahajcie sie ani sekunde dluzej. Porod w tym miejscu to wydarzenie wspaniale i warte kazdej zlotowki!!! Serdecznie pozdrawiamread more
Patrycja Stasiak
Patrycja Stasiak
2018-02-03T21:04:11+0000
Aga Przybyłek
Aga Przybyłek
2018-02-01T19:45:10+0000
Nic dodać, nic ująć! Przepiękna przychodnia, przemiły personel, a lekarze z prawdziwym powołaniem,... doświadczeniem i ogromnym serduchem! Polecam! :-)read more
Karolina Gorczyca - Barszczewska
Karolina Gorczyca - Barszczewska
2018-01-31T18:05:35+0000
Od kliku lat specjalnie z Krakowa przyjeżdżam do Medfeminy i do Pani Doktor Halbersztadt! Bardzo profesjonalna,... wyjątkowo miła i rzetelna obsługa medyczna na światowym poziomie! Gratuluję całej Medfemine, z całego serca dziękuję za Waszą pracę i serdecznie polecam! :)read more
Lucy Kanto
Lucy Kanto
2018-01-30T12:21:13+0000
Gorąco polecam :) rzetelna obsługa, opieka medyczna na wysokim poziomie a co najważniejsze, do pacjenta podchodzi... się jak do człowieka a nie "jednostki chorobowej" :)read more
Aga Gokgedik
Aga Gokgedik
2018-01-05T15:08:58+0000
Brygida Zaborska
Brygida Zaborska
2018-01-02T09:55:38+0000
Fantastyczna obsługa , polecam gorąco. Dr K. Mikołajczyk bardzo ciepła kobieta która podczas badania tłumaczyła... wszystko na bieżąco.read more
Karla Orban
Karla Orban
2017-12-05T09:30:25+0000
Chciałabym podziękować zespołowi Medfeminy za wspaniałą opiekę w klinice i szpitalu, zarówno wtedy, gdy ciąża... kończyła się wcześnie i niezbyt radośnie dla nas, jak i wtedy, gdy udało się w listopadzie urodzić zdrową córeczkę. W szczególności dziękuję dr Katarzynie Mikołajczyk, która z troską prowadziła moją ciążę i której zainteresowanie nie zakończyło się w chwili wypisu ze szpitala oraz położnej p. Magdzie Borońskiej, która pomogła nam po porodzie i z karmieniem. :) Potrzebowałam tego braku pośpiechu i zaangazowania personelu i czuję, że właśnie to dostałam. Pozdrawiam ciepło cały zespół i raz jeszcze dziękuję.read more
Iza Kamińska
Iza Kamińska
2017-12-02T10:00:38+0000
Opieka na najwyższym poziomie. Poród przez cc nie jest niczym strasznym ;) Pomimo odległości, jaka mnie dzieli -... 100 km, zamierzam korzystać z usług lekarzy Medfeminy :) Polecam!read more
Joanna Paczuska
Joanna Paczuska
2017-11-29T12:53:20+0000
Bardzo polecam, profesjonalna i do tego miła opieka przez całą ciążę. Drobne szczegóły takie jak przypomnienia... o nadchodzącej wizycie, porządny wypis i jasne zalecenia zdecydowanie pomagają przejść przez ten szalony ciążowy czas.read more
Aurelia Grenik
Aurelia Grenik
2017-11-23T22:30:15+0000
Asia Kuklińska
Asia Kuklińska
2017-11-20T13:44:41+0000
Karol Sroka
Karol Sroka
2017-09-21T19:47:50+0000
Iwona Dąbrowska
Iwona Dąbrowska
2017-09-19T16:38:09+0000
Maja Skrzyszewska
Maja Skrzyszewska
2017-09-12T20:54:22+0000
Kasia Kolasińska
Kasia Kolasińska
2017-09-09T12:30:30+0000
Z całego serca polecam! Miejsce, ludzie, atmosfera-wszystko wspaniałe! Życzę każdej kobiecie, aby mogła rodzić w... takich warunkach! Medfemina - do zobaczenia :)read more
Agata Młyńczyk
Agata Młyńczyk
2017-08-31T10:14:33+0000
Wspaniała opieka medyczna, zainteresowanie dobrem pacjenta i cierpliwe podejście do chorego. Obsługa szpitala... przemiła i pomocna, zwłaszcza, że problemów zarówno przed jak i po zabiegu pacjent może mieć bez liku :) Polecam wszystkim zarówno przychodnię jak i szpital.read more
Anna Michalczyk
Anna Michalczyk
2017-08-23T19:10:11+0000
Jestem od lat pacjentka Dr.Borowiec..W pełen profesjonalizm,.Nie ma lepszej placówki we Wroclawiu,.Tylko... Medfemina.Polecamread more
Monika Schmidt
Monika Schmidt
2017-08-23T10:37:22+0000
Serdecznie polecam Szpital Medfemina wszystkim przyszłym mamom. Od samego początku zapewniono nam profesjonalną... opiekę, rozwiano wszystkie obawy i lęki dotyczące cesarskiego cięcia. Córeczka urodziła się z zaburzeniami adaptacyjnymi, od razu otoczono ją fachową opieką, umieszczono w inkubatorze, całą noc lekarze i położne walczyli o jej zdrowie informując mnie na bieżąco o postępach. Następnego dnia po porodzie wszystko wróciło do normy, a ja mogłam cieszyć się bliskością córeczki otrzymując przy tym fantastyczne wsparcie od położnych. Trzeciego dnia pobytu podjęto decyzję o pozostawieniu nas jedną dobę dłużej. Specjalnie dla nas, dla jednego dziecka na oddziale, sprowadzono na dyżur neonatologa. Przed wypisem wykonano córce wszystkie niezbędne badania, aby mieć pewność, że wszystko w porządku. Pełen profesjonalizm. Serdecznie dziękujemy za wszystkie uśmiechy, rady i walkę o zdrowie Agatki. Mimo wielkiego strachu o zdrowie córki dzień jej narodzin dzięki Medfeminie pozostanie w naszej pamięci jako niezwykłe i wspaniałe przeżycie. Pozdrawiamy razem z Agatką :)read more
Natt War
Natt War
2017-08-21T11:45:14+0000
Byłam, urodziłam, jeszcze tam zawitam ;) szczerze i gorąco polecam wszystkim kobietom, które wiedzą, że z... jakiegoś powodu będą miały cc. Nie znam całego zespołu lekarzy, ale ten z 14.08. był wspaniały i wyrozumiały wobec moich obaw przed cc na "sucho", położne na oddziale super, synuś od razu przystawiony, całą noc ze mną walczył o laktację a położne przebierały i odbijały, bo ja nie mogłam wstać. Może nawet małe zakłady zrobiły, bo nie mieliśmy z mężem wspólnego zdania co do imienia ;). Opieka lekarzy nade mną i synkiem oceniam na wzorową. Jeżeli, pomimo tego bólu dochodzenia do siebie, zdecyduje się na trzecie, to tylko z nimi. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję wszystkim, którzy byli przy mnie i moim dziecku przez te 3 dni! Najlepsi z najlepszych!read more
Anna Latosińska
Anna Latosińska
2017-08-16T16:57:56+0000
Cudowne miejsce i wspaniały personel medyczny!! Zawsze będę wspominać Medfeminę tak jak najlepsze wakacje... życia😉 Nie da się za pomocą kilku zdań wyrazić tego, z jakim zaangażowaniem i profesjonalnym podejściem pracuje cały zespół medyczny! Zrozumienie, życzliwość, rodzinna atmosfera, troskliwość... Można pisać wiele... Z całą pewnością chciałoby sie wrócić do takiego miejsca😉read more
Monika Dzienisieńko
Monika Dzienisieńko
2017-08-05T11:21:33+0000
Wspaniała i fachowa opieka, znakomici specjaliści!!! miejsce, które z całego serca polecam, zarówno przychodnia... jak i szpital!!!:-) tak powinien wyglądać każdy szpital i taką opieką powinna być otoczona każda pacjentka🙂 Dziękuje wszystkim za opiekę nade mną i moim synkiem😘😘😘read more
Dina  Davidenko
Dina Davidenko
2017-08-01T08:52:53+0000
Magdalena Bilas-Mazurczyk
Magdalena Bilas-Mazurczyk
2017-07-18T13:49:41+0000
Świetny szpital. Super lekarze i cudowne położne!! ❤
Izabela Kozłowska
Izabela Kozłowska
2017-07-14T08:55:13+0000
Liliana Jasik
Liliana Jasik
2017-06-21T14:38:47+0000
Dziękujemy całemu zespołowi Medfemina za opiekę w trakcie ciąży i porodu. Całą ciążę prowadziłam u dr.... Kwietnia - pełen profesjonalizm, zaangażowanie z jednoczesnym poczuciem humoru, dzięki któremu było mi o wiele łatwiej znieść ciążę mimo problemów zdrowotnych. Zespół jaki był w szpitalu, zarówno na sali operacyjnej jak i po CC zapewnił mi i mojej rodzinie pełne poczucie bezpieczeństwa, komfort i wsparcie - tak ważne kiedy na świat przychodzi nasze pierwsze dziecko. Dziękujemy. Lilka, Krzysiek i Ula �read more
Agnieszka Bilińska
Agnieszka Bilińska
2017-06-19T18:33:46+0000
Profesjonalna opieka w przychodni przez całą ciążę. Jeśli chodzi o szpital i poród to była najlepsza decyzja w... życiu. Opieka zespolu lekarskiego i poloznych na najwyzszym poziomie, wszyscy bardzo pomocni przy pierwszych chwilach zycia maluszka. Wspaniali ludzie i atmosfera. Warunki pobytu na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim przyszlym mamom wybor Medfeminy do prowadzenia ciąży jak i urodzenia swojego maleństwa :)read more
Ania Em
Ania Em
2017-06-07T20:07:34+0000
5 gwiazdek to stanowczo za malo, by ocenić Medfeminę. Dzis właśnie wróciłam do domu, a dwa dni temu powitalam tam... swoją córeczkę :) Opieka na najwyższym poziomie. Położne sa cudowne!! Lekarze wspaniali. Calemu personelowi nalezy sie medal!!! To raczej jak pobyt w jakims kurorcie niz w szpitalu. Jestesmy z mężem zachwyceni i zwykle dziekuje to stanowczo za mało. Pozdrawiamy serdecznie cala wspaniala załogę!read more
Magdalena Majchrzycka
Magdalena Majchrzycka
2017-05-24T06:47:11+0000
Karolina Karo
Karolina Karo
2017-05-12T12:21:48+0000
MEDFEMINA zapewnila Nam absolutnie rewelacyjna opiekę zarówno przed porodem jak i w jego trakcie. Lekarze tam... pracujący są niezwykle oddani swojej pracy oraz traktują każdego bardzo indywidualnie. Ciąża to niesamowity okres czasu w życiu każdej kobiety i bardzo ważne aby zadbać o właściwą opiekę. Pełen profesjonalizm personelu, indywidualne podejscie oraz nowoczesna klinika dostoswana do wszelkich potrzeb to tylko niektóre z cech tej kliniki. O niesamowicie dokładną i profesjonalna opiekę podczas całej ciąży zadbała u Nas Pani Doktor Zofia Borwiec, Dzięki niej każda wizyta w klinice była moim zapewnieniem ze jestem pod najlepszą opieką jaką mogę sobie wyobrazić. Każda wątpliwość została uważnie wysłuchana oraz odpowiednio pokierowana aby zapewnić oraz upewnić się ze wszystko przebiega prawidłowo. Dr Alicja Halbersztadt która osobiście przyjęła nasza córeczkę na świat wraz z całym zespołem wykazali niezwykły profesjonalizm oraz organizacje podczas porodu. Taka chwila jak przyjscie na świat dziecka pozostaje na zawsze w naszych wspomnieniach i to właśnie dzięki Medfeminie moja pozostanie idealna. Polożne tam pracujące - Magdalena Mazurczak (nadzwyczajne podejście i zaangażowanie w swoja pracę) ,Magdalena Boronska, Magdalena Drychusz oraz wiele innych, są prawdziwymi aniolami z ogromną wiedzą i doświadczeniem, wzbogaconym o czułość i troskę. Takie połączenie zapewnia maluszkowi oraz jego mamie genialny początek nowej drogi. MEDFEMINA dziękujemy za Nasza Zosie!read more
Małgorzata Łapczyńska
Małgorzata Łapczyńska
2017-05-04T08:22:36+0000
Najlepsza opieka medyczna z jakiej miałam okazję korzystać. Wzorowe miejsce, w którym najwyższy poziom wiedzy... medycznej łączy się z niespotykaną empatią, pozytywnym nastawieniem i ogromnym poszanowaniem praw człowieka i pacjenta. Polecam zarówno przychodnię jak i szpital.read more
Izabela Ślęzak-Walczybok
Izabela Ślęzak-Walczybok
2017-04-26T17:01:17+0000
Droga Medfemino, Dziś mija 8 dni odkąd mój Mateusz ujrzał świat dzięki Wam, a 4 dni odkąd opuściłam mury tego... cudownego miejsca. Wiedziałam, że jest to wyjątkowe miejsce, ponieważ całą ciążę byłam pod opieką Medfeminy i dr Alicji Halbersztadt. Jednak nie zdawałam sobie chyba do końca sprawy, że w tak cudowny, troskliwy i profesjonalny sposób można być potraktowanym, przejść poród w komfortowych warunkach i atmosferze pełnej życzliwości, zrozumienia i wzajemnego poszanowania. Bałam się cesarskiego cięcia, gdyż nigdy nie byłam operowana, jednak profesjonalizm zespołu lekarsko-pielęgniarskiego, odpowiednia postawa, sprawiło, że niemal od razu poczułam się dobrze zaopiekowania. Utulenie swojego maluszka zaraz po zabiegu było niezwykłym przeżyciem. Tatuś przeszczęśliwy, że mógł skóra do skóry przytulić swojego syna, a to wszystko dzięki zespołowi Medfeminy :) Maluszka od razu po zabiegu miałam przy sobie i razem już pojechaliśmy na salę poporodową. Odtąd byliśmy już niemalże cały czas razem :) POŁOŻNE - cudowne kobiety, pełne pasji, miłości do swojego zawodu, służące pomocą w opiece nad maluszkiem. Całe noce czuwały nad naszymi maluszkami, by mamy mogły się wyspać. Przynosiły nasze pociechy na karmienie, pilnując by maluchy były najedzone. Pomagały w nauce przystawiania do piersi, laktacji, pielęgnacji noworodka (nawet cierpliwie uczyły tatusiów). Położne, które posiadają ogromną wiedzę, duże doświadczenie, będące doskonale poinformowane o najnowszych trendach , standardach. Służyły pomocą o każdej porze dnia i nocy, kiedy tylko ich potrzebowałam. Dosłownie po kilku sekundach od wezwania położna była w pokoju, uśmiechnięta i gotowa do wszelakiej pomocy. Udzielona pomoc w pionizacji, pierwszym prysznicu po zabiegu - nie zostałam z tym sama :) Położne Medfeminy to takie " Różowe Aniołki" :) Serdeczne podziękowania przesyłam Pani Magdalenie Dryhusz, Pani Magdalenie Mazurczak, Pani Magdalenie Borońskiej, Pani Beacie Jabłońskiej oraz innym położnym, których nazwisk nie pamiętam. Dziewczyny jesteście najlepsze. Brakuje mi Was w domu :) Szczególne i ogromne podziękowania kieruję do Pani Doktor ALICJI HALBERSZTADT, która prowadziła całą moją ciążę i była przy zabiegu. Cudowna kobieta, pełna ciepła, życzliwości, niewątpliwego profesjonalizmu i klasy. Dziękuję Pani Alicjo za wszystko :) DR MAREK KWIECIEŃ - mistrz cesarskiego cięcia, niezwykle ciepły i uprzejmy Pan Doktor sprawił, że przestałam bać się zabiegu. Profesjonalizm z najwyższej półki. Blizna po zabiegu - zaraz nie będzie śladu - DZIĘKUJĘ I NISKIE UKŁONY PANIE DOKTORZE :) Dziękuję wszystkim Neonatologom (m in. DR ARKADIUSZ BAGIŃSKI) za pomoc udzieloną mojemu Mateuszkowi i troskliwe objęcie opieką, nawet po wyjściu ze szpitala. Instrumentariuszki, pielęgniarki anastezjologiczne, salowe - dziękuję :) Pani MARCIE NOWACZESKIEJ - dziękuję za zawsze miłe przywitanie w recepcji szpitala, zawsze gotowa do pomocy, zawsze przygotowana. Właściwa osoba na właściwym miejscu - kolejny "Różowy Aniołek" :) A sam pobyt w szpitalu robi ogromne pozytywne wrażenie. Czyściutko, sale dla pacjentek 2-osobowe, w każdym pokoju łazienka z pełnym wyposażeniem kosmetycznym, przewijak, wanienka z pełnym zestawem kosmetyków do pielęgnacji noworodka, telewizor, szafa na ubrania - jak w hotelu 4 gwiazdkowym :) Posiłki - przepyszne i zdrowe. Podsumowując cały pobyt w szpitalu - to jak jeden cudowny sen, gdzie panuje poszanowanie, zrozumienie potrzeb kobiety, profesjonalizm, troskliwa opieka całego personelu szpitala i komfort 4-gwiazdkowego hotelu. Personel, który zawsze ma dla pacjentki czas. Chciałabym by każda kobieta mogła rodzic w takich warunkach, bez traumy, a jedynie z cudownymi wspomnieniami, które z mojej strony będą takowymi do końca życia. Polecam jako młoda i niedoświadczona mama, która bała się okropnie i dla której komfort, jakość i profesjonalizm grają pierwszą rolę. Polecam jako fizjoterapeutka, na co dzień zajmująca się kobietami w ciąży i po porodzie. To jest cudne miejsce i będę miała co opowiadać swoim znajomym, przyjaciołom, rodzinie i pacjentkom :) JESTEŚCIE NAJLEPSI ! Dziękujemy z całego serca Iza, Jacek ora nasz/wasz Medfemiś Mateuszread more
Maja Ko
Maja Ko
2017-04-26T09:26:03+0000
Cudowne miejsce! Pelen profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Moja ciaze prowadzila Dr Zofia Borowiec, ktora jest... naprawde wspanialym lekarzem i jestem jej niezwykle wdzieczna za opieke nade mna i moja coreczka. Polecam Medfemine i doktor Borowiec kazdej kobiecie!read more
Paulina Chybicka
Paulina Chybicka
2017-04-23T07:11:29+0000
Zdecydowanie polecam. Wspaniały zespół lekarzy, położnych i pielęgniarek. Ogromna wiedza, doświadczenie a przy... tym życzliwość i zrozumienie w tej niezwykle ważnej chwili.read more
Sylwia Patrycja Cichy
Sylwia Patrycja Cichy
2017-04-22T14:18:17+0000
Fantastyczne miejsce . Wystrój piękny wraz z przemiłymi paniami w recepcji . Wizytę miałam u pani Dr. Alicji... która zajęła się mną profesjonalnie . Wysłuchała mnie i odpowiedziała wyczerpująco na moje pytania oraz zrobiła szereg badan . Byłam i jestem bardzo mile zaskoczona ponieważ już nie raz miałam do czynienia z lekarzami ginekologami i ich okropnym podejściem lub zbywaniem pacjenta a w Medfemina czułam się dopieszczona pacjentka .Pozdrawiam bardzo gorąco i do zobaczenia.read more
Anna Skiba
Anna Skiba
2017-04-06T19:46:01+0000
Mag Frac
Mag Frac
2017-04-06T03:49:38+0000
Super personel, fachowa opieka, złote położne. Naprawdę gorąco polecam dla przyszłych mam komfort o swoje... pociechy w tym niesamowitym miejscu jest gwarantowany �����.read more
Joanna Mieszkała
Joanna Mieszkała
2017-04-04T19:42:24+0000
Korzystam z usług medfemina juz czwarty rok jestem bardzo zadowolona z bardzo miłej i fachowej obsługi. Szczególnie... polecam wizyty u doktora Marka Kwietnia wspaniały lekarz. :-) Prowadził moje dwie ciąże �read more
Katarzyna Sroka
Katarzyna Sroka
2017-04-04T18:46:24+0000
Ola Antkbor
Ola Antkbor
2017-03-22T21:14:36+0000
Wspaniale miejsce przyjazne kobietom. Serdeczna atmosfera, gabinety na wysokim poziomie, gwarancja intymnosci i... doskonalej opieki. Cala kadra przesympatyczna. Zdecydowanie polecam.read more
Kamila Nowak
Kamila Nowak
2017-03-02T23:57:04+0000
Monika Puszkar-Urbańska
Monika Puszkar-Urbańska
2017-03-01T17:50:34+0000
Położne pracujące w Medfeminie to anioły :) opieka na najwyższym poziomie, zawsze można liczyć na pomoc przy... dziecku. Dziękujemy za cudowna opiekę, bo miejsca takie jak to zasługują na same pochwały. Podziękowania należą się także pani doktor Koniecznej, która podczas ciąży była dla nas wsparciem i zawsze służyła dobrą i fachową radą. Pozdrawiamy :)read more
Dorota Stęchła Ogrodnik
Dorota Stęchła Ogrodnik
2017-02-19T12:49:32+0000
Zdecydowanie polecam szpital Medfemina, za wspaniałą opiekę , profesjonalne podejście jak już również... niezastąpiony personel. Dziękuję dr Zborowskiemu za prowadzenie ciąży(polecam), jak rózwnież wszystkim lekarzom oraz podziękowanie dla Pań położnych za opiekę. W Medfeminie od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach:) Polecam serdecznie!!!read more
Sylwia Wołkowiecka
Sylwia Wołkowiecka
2017-02-06T16:42:28+0000
Paulina Kuchta
Paulina Kuchta
2017-02-03T10:23:07+0000
Magda Pachuta-Jezierska
Magda Pachuta-Jezierska
2017-01-25T12:25:57+0000
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować całej załodze Centrum Zdrowia jak i Szpitala Medfemina. Dziękuję Paniom... z recepcji, które zawsze zapytają jak samopoczucie, są przemiłe i przesympatyczne. Dziękuję Paniom Pielęgniarkom za wspaniała opiekę i troskę przed i po operacji. Szczególnie chciałabym podziękować Panu Doktorowi Markowi Kwietniowi, który uratował mi życie podczas gdy inny lekarz bagatelizował moja chorobę przez ok 10 lat. Pan Doktor Kwiecień to chodzący Anioł, nie ma słów jakimi mogłabym określić moja wdzięczność za opiekę nade mną począwszy od pierwszej wizyty po operacje, a skończywszy na wizytach kontrolnych. Na każdej wizycie jak i w szpitalu czułam się tak, jakbym była jedyną pacjentką Pana doktora, a sam pobyt w szpitalu mogę porównać do pobytu w pięciogwiazdkowym hotelu. Z całego serca dziękuję za stworzenie tak cudownego miejsca jak Medfemina i za Pana Doktora Marka Kwietnia! Pozdrawiam!read more
Karina Eryk Wolni
Karina Eryk Wolni
2017-01-16T18:55:17+0000
Katarzyna Mikoda
Katarzyna Mikoda
2017-01-16T16:31:40+0000
Elżbieta Homa Śleziak
Elżbieta Homa Śleziak
2017-01-11T11:22:17+0000
Najwspanialsza i najbardziej profesjonalna opieka z jaką się w życiu spotkałam.gorąco polecam to miejsce.
Irmina Mołdoch-Seroka
Irmina Mołdoch-Seroka
2017-01-10T13:21:57+0000
Zabieg wykonany w komfortowych warunkach, przemiła atmosfera.....miodzio. Dziękuję całemu zespołowi!
Renata Kleczewska-Przygodzka
Renata Kleczewska-Przygodzka
2017-01-09T13:56:07+0000
Małgorzata Januszka
Małgorzata Januszka
2017-01-05T19:18:24+0000
Wspaniale wyposażone sale, piękny wystrój, pyszne posiłki. Medfeminę polecam jednak przede wszystkim ze względu... na personel. Poród to nie lada wyzwanie dla każdej kobiety, ale dzięki lekarzom i położnym pacjentki mają możliwość przeżyć to wydarzenie godnie, otoczone najlepszą opieką. Położne pomagają w codziennych czynnościach zarówno matce jak i dziecku. Nie żałują środków przeciwbólowych, dobrych rad dotyczących karmienia, ubierania dziecka, kąpieli. Zachęcają tatusiów, żeby uczestniczyli w pielęgnacji dziecka. Nie ma słów, które mogłyby w pełni wyrazić moją i męża wdzięczność za to, co spotkało nas w Medfeminie. Polecamy wszystkim niezdecydowanym przyszłym mamom i tatom. Pozdrawiamy razem z Olkiem.:-)read more
Gosia Szabla
Gosia Szabla
2016-12-30T12:02:00+0000
Next Reviews