EN YT FB
flowers flowers 2 3

Opinie

Medfemina - Centrum Zdrowia Kobiety
4.9
powered by Facebook
Laura Kaczmarek
Laura Kaczmarek
2019-09-14T02:28:37+0000
Cudowne miejsce i personel❤️ Niedlugo minie tydzien, od przyjscia na swiat naszego syna, a ja dalej nie moge uwierzyc ze istnieje szpital gdzie wszystko moze zadziać sie idealnie😍 Teraz juz wiem, ze jesli ktos narzeka i krytykuje ciecie cesarskie, to nie zrobił go w Medfeminie😛❤️read more
Michael Hartz
Michael Hartz
2019-08-21T15:11:37+0000
I highly recommend Medfemina, they are Professional, Competent and Caring. My wife became pregnant with our first child in October 2018 then one morning in late November she began bleeding. She was scared and began searching for help. She found Medfemina and they went out of their way to give her the care that she needed. They gave her a thorough examination, explained to her the problem and told her what to expect over the next few weeks which calmed and reassured her. We knew and decided that day that Medfemina would be our chosen provider. A huge THANK YOU to everyone from Medfemina and especially to Dr Marek Kwiecień!!! - he is a very skilled doctor with lots of empathy. He always knew how to calm my wife down and answered all of our questions. Mine were answered as well, in English and I always went away feeling comfortable with our visit. My wife had a lot of concerns throughout the pregnancy and Medfemina was there to help her through every step and even continued after our son was born – and here a big thank you to Magdalena Borońska (OB Nurse). It was truly a joy to work with the entire team at Medfemina. We are happy that our son was born there and given great care. I would definitely call on them again in the future. Regards, Michael Hartzread more
Terenia Ludwin
Terenia Ludwin
2019-07-31T12:03:58+0000
Pan Profesor Andrzej Morawski, który pracuje w Medfemina oprócz tego, że jest znanym, cenionym lekarzem jest przede wszystkim wspaniałym, pełnym empatii człowiekiem. Moja córka na wózku inwalidzkim jest pacjentką Profesora, którego darzy ogromnym zaufaniem i wiarą, że w jej trudnej walce o życie, znajdzie dla niej najlepsze rozwiązanie. Dziękujemy Panu Profesorowi za to, że jest♥️T i Oread more
Monika Markowska
Monika Markowska
2019-07-29T11:52:15+0000
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem szpitala, w którym przyjdzie na świat Twoje maleństwo, to gorąco polecam Medfemina. Opieka na najwyższym poziomie. Panie położne z powołaniem. Troskliwe, zawsze pomocne, uśmiechnięte, z ogromem wiedzy. Na każdym kroku pełen profesjonalizm. Dziękuję za opiekę i pozdrawiam całą załogę Medfemina :)read more
Alicja Szymanowska
Alicja Szymanowska
2019-07-28T06:22:16+0000
8 lipca urodziłam córeczkę w tym cudownym miejscu ❤️ Z całego serca polecam poród w tym szpitalu !! Lepszego miejsca nie mogłam sobie wymarzyć. Serdeczne podziękowania dla całego personelu. Wszyscy są bardzo pomocni i serdeczni, nikt nie robi nic na siłę, widać, że personel kocha to co robi ☺️ Dziękujemy za wszystko !read more
Baś-Łukasz Jajor
Baś-Łukasz Jajor
2019-07-23T07:12:55+0000
Z całego serca polecam Szpital Medfemina. Od lat jestem pacjentką Dr Marka Kwietnia i bardzo dziękuję za cudowną opiekę i prowadzenie moich trzech ciąż. Pan Dr ma ogromną wiedzę, jest doskonałym fachowcem w swojej dziedzinie, absolutnym mistrzem cesarskiego cięcia a przede wszystkim wspaniałym człowiekiem. O ogromnych pokładach cierpliwości i odpowiadaniu na milion pytań bez cienia irytacji już nawet nie wspomne. Cieszę się, że udało się trzecią ciążę rozwiązać w tym szpitalu. Personel cudowny, opieka na najwyższym poziomie. Każda kobieta powinna móc powitać na świecie swoje dziecko w takiej atmosferze, pod okiem tak wykwalifikowanego personelu medycznego. Pozdrawiam serdecznie 😊read more
Sylwia Kowalczyk
Sylwia Kowalczyk
2019-07-19T09:29:04+0000
Jesteście cudowni cały personel!!!! Bardzo ale to bardzo polecam placówkę, brak słów żeby wyrazić wdzięczność. Jesteście kochani ❤️read more
Asha Nurzyński
Asha Nurzyński
2019-07-18T13:28:19+0000
Polecam ten szpital! Czułam się, jakbym była w hotelu, a nie w szpitalu.
Katarzyna Maciejewska
Katarzyna Maciejewska
2019-07-11T14:47:17+0000
Szczerze polecam szpital. Personel przemiły i przekochany. Zespół operujący najlepszy na świecie! A sam profesor Morawski przecudowny. Jego osobowość i podejście do pacjentki daje poczucie, ze wszystko będzie dobrze;) szczerze polecam wszystkim ten szpital i wszystkich lekarzy oraz personel pracujący w nim ;)read more
Ania Wróblewska
Ania Wróblewska
2019-06-30T10:18:21+0000
Serdecznie polecamy szpital ! Opieka marzenie, porady cenne i przede wszystkim indywidualne podejście! Lekarze oraz panie położne bardzo profesjonalni ! Dziękujemy za cudowna opiekę ;) nawet dieta wege nie stanowiła przeszkody :)read more
Agata Limanówka
Agata Limanówka
2019-06-27T11:11:37+0000
Dziękuję dr Pochwałowskiemu za mistrzowski zabieg, a całemu zespołowi za opiekę, uśmiech i pełen profesjonalizm. Polecam! 🙂read more
Ela Kacprzak
Ela Kacprzak
2019-05-23T09:59:38+0000
Dziękujemy za to, że pierwsze chwilę z Naszym synkiem, dzięki Wam były idealne i wyjątkowe a poród bezbolesny ❤❤❤ Polecam bardzo, 6+ 👌👌👌read more
Joanna Powązka
Joanna Powązka
2019-05-22T10:24:20+0000
W imieniu swoim i swojej Mamy chciałam ogromnie podziękować personelowi Medfeminy - za Wasz profesjonalizm połączony z niezwykle sympatycznym podejściem do pacjenta. W każdej chwili można liczyć na wsparcie i pomoc, a uśmiechnięta załoga sprawia, że stres związany z zabiegiem szybko znika. Nie można oddać się w lepsze ręce jeśli chodzi o kobiece problemy 🙂 Świetni specjaliści, najwyższej jakości sprzęt i ta niezapomniana - wręcz domowa ❤️- atmosfera sprawiają, że aż ciężko opuszcza się mury szpitala (człowiek czuje się tu bardziej jak w hotelu 😉). Jeszcze raz bardzo dziękujemy za opiekę! I za pyszne jedzonko 🙊😁read more
Anna Loj
Anna Loj
2019-04-23T14:30:41+0000
Trafiłam do Medfemina z fragmentem pozostawioneg łozyska po CC. Zabieg przeprowadziła Pani dr Halbersztad - znakomity fachowiec w swojej dziedzinie, spokojna, kompetentna, po prostu wyjatkowy lekarz i człowiek. Polecamread more
Renata Niata
Renata Niata
2019-04-19T06:38:44+0000
cudowni ludzie....serdeczni i opiekuńczy. Bardzo za wszystko dziękuję. Szczególnie prof. Morawskiemu za wsparcie i profesjonalizm.read more
Martyna Czerwik-Palko
Martyna Czerwik-Palko
2019-04-01T05:27:33+0000
Bardzo dziękuję całemu zespołowi szpitala oraz przychodni Medfemina za zapewnienie mi i mojemu synkowi najlepszej opieki jaką mogliśmy sobie wymarzyć podczas całej ciąży, porodu oraz pobytu w szpitalu. Serdeczne podziękowania dla bardzo życzliwych i cierpliwych pań położnych, szczególnie dla pani Magdy Borońskiej za wsparcie moralne :), dla całego bloku porodowego za zapewnienie nam opieki i bezpieczeństwa podczas narodzin, dr Marty Zastawny za wzorowe prowadzenie ciąży oraz całego personelu zarówno szpitala, jak i przychodni - wszystkie panie zawsze uśmiechnięte dobrze nastrajają, co ważne w tak stresujących momentach. Gratulacje dla Dyrekcji za stworzenie tak wspaniałego miejsca. Jeśli rodzić to tylko w Medfeminie. Pozdrawiamy wraz z Brunem ☺️read more
Anna Chmielewska
Anna Chmielewska
2019-03-28T21:02:15+0000
Super przychodnia i Pani Doktor Anna Janusz, najlepsza! Lekarz z powołaniem!
Magda Maskiewicz
Magda Maskiewicz
2019-03-25T12:02:37+0000
Kompleksowe podejście do zdrowia kobiety. Pogłębiona diagnostyka, rzeczowy wywiad, każda konsultacja i badanie przeprowadzane w dużym poczuciu skupienia na pacjencie, a nie jest to regułą we wszystkich placówkach. Jestem wieloletnią pacjentką Dr Alicji Halberstadt i mam poczucie dużego komfortu w kwestii monitorowania swojego stanu zdrowia oraz profilaktyki.read more
Anna E. Sommer
Anna E. Sommer
2019-03-16T11:34:15+0000
I had a qualification visit for a ceserean yesterday with doctor Mikolajczyk and me and my husband were very disappointed. She was in terrible hurry and was judgmental and uncaring. She didn't reply all our questions and didn't recognize medical files from Iceland which had all my pregnancy history together with blood test etc. She ordered me to go for more tests in the clinic which are unnecessary additional money spent! Furthermore, I was charged more for that visit than the price advertised on their website without any explanation. As a private client I didn't feel valued and appreciated but as money object it even an obstruction! This kind of unprofessional behaviour is not acceptable abroad and I wouldn't recommend anyone who values their time and money to use the services of this clinic. At the end Medfemina cancelled the contract with me, not even trying to make up for the bad service - another proof they don't care about customers. They also lied in their comments about me and ridiculed which is so beneath any good practice of customer service. FYI, I had caesarian in the public hospital where I had a private room, great proffesional care and service (staying 4 days) and had paid only 300 zl. In Medfemina you can't even choose the date of caesarian because they do it only once a week on Mondays 🤣🤣🤣read more
Anna Janusz
Anna Janusz
2019-03-03T20:04:52+0000
Dnia 29-go stycznia w Szpitalu Medfemina przyszła na świat moja córka. Wraz z mężem chcielibyśmy bardzo podziękować za profesjonalną i życzliwą opiekę na najwyższym poziomie. Jestem przeszczęśliwa, że znalazłam się pod okiem tak wspaniałego zespołu lekarzy i położnych. Chciałabym, żeby każda kobieta mogła urodzić w takich warunkach.read more
Magdalena Demidowska
Magdalena Demidowska
2019-02-18T18:44:40+0000
Najcudowniejsza i najwspanialsza opieka pod słońcem !!! Dzięki Wam 28 stycznia stał się jednym z najpiękniejszych dni w moim życiu ♡! Gorąco pozdrawiamy z Małym Zygmusiem ! ♡read more
Magda Kuczyńska
Magda Kuczyńska
2019-02-16T11:01:34+0000
Serdecznie polecam najlepsza opieka pod sloncem <3 Maluszek zdrowy i pieknie rosnie !
Natalia Kaleta
Natalia Kaleta
2019-02-06T19:31:02+0000
Miejsce w którym nie czujesz się jak w szpitalu tylko jak w hotelu 5 gwiazdkowym. Podziękowania dla całego personelu za troskliwa opiekę oraz za ich wiedzę i profesionalizm. Pozdrowienia od medfemisi 02.01.19 :)read more
Marta Jankowiak Karlińska
Marta Jankowiak Karlińska
2019-02-06T15:55:55+0000
profesionalizm i wspaniale podejscie do pacjentki.
Anna Hołda
Anna Hołda
2019-01-10T12:22:00+0000
Chcę podziękować całemu personelowi szpitala Medfemina za opiekę przy zabiegu, szczególnie podziękowania dla dr Marka Kwietnia i wspaniałej Pani anestezjolog 😊 Lepszej opieki nie mogłam sobie wyobrazić. Przyjazna atmosfera oraz pełen profesjonalizm. Noi gorąca herbatka z cytryna po zabiegu 😊 Jeśli jeszcze kiedyś będę potrzebować pomocy to tylko w szpitalu Medfeminaread more
Asia Kołodziejczak
Asia Kołodziejczak
2019-01-09T10:29:18+0000
Polecam z całego serca!! Równo tydzień temu urodziłam córeczkę w tym cudownym miejscu. Dzień, w którym przyszła na świat, stał się najpiękniejszym dniem w moim życiu, między innymi dzięki całemu zespołowi Medfeminy. Opieka, pomoc, zaangażowanie na najwyższym poziome. Przez cały pobyt w szpitalu, od narodzin, po wypis nie poczułam strachu i czułam że jestem w najlepszych rękach:) Dziękujemy za wszystko i pozdrawiamy 😍🤗 Szczególne podziękowania dla dr Katarzyny Mikołajczyk, która była z nami od początku ciąży aż do jej rozwiązania 😊read more
Angelika Kałka
Angelika Kałka
2019-01-08T15:59:47+0000
Z całego serca dziękuję całemu personelowi MEDFEMINY za wspaniałą atmosferę oraz opiekę nade mną i moimi córeczkami podczas dwukrotnego pobytu w szpitalu. Troskliwość, serdeczność, a nade wszystko profesjonalizm i zaangażowanie lekarzy i położnych (szczególne podziękowania dla pań Magdaleny Dryhusz i Beaty Jabłońskiej) zasługują na najwyższe słowa uznania. Dzięki cudownej ekipie szpitala moje dwa porody stały się najpiękniejszymi wydarzeniami w moim życiu. Zarówno moje dziewczynki jak i ja, byłyśmy pod opieką wybitnych specjalistów – bezpieczne i zadbane od przyjęcia do szpitala aż po wypis, a nawet później. Gorące podziękowania dla cudownej Pani dr Alicji Halbersztadt, której nie tylko niezwykła wiedza, doświadczenie i profesjonalizm, ale również cierpliwość i empatia sprawiły, że moje dwie ciąże były fantastycznymi przygodami. Za każdym razem rozwiewała wszystkie moje wątpliwości i obawy, a ja miałam pewność, że jestem w najlepszych rękach. Ciepło, optymizm i uśmiech Pani dr sprawiały, że każda wizyta była wyczekiwana i przyjemna, a z gabinetu wychodziłam naładowana pozytywną energią. MEDFEMINO, dziękuję za pomoc w rozpoczęciu najważniejszej roli w moim życiu – roli mamy!read more
Ewita Wiśnia
Ewita Wiśnia
2018-12-13T20:49:23+0000
dziękujemy całemu zespołowi medfemina za poród 26.11 , pod państwa opieką czułam się bezpiecznie i spokojnie , a wszystko przebiegło bez najmniejszych komplikacji. Po dwóch dniach mogliśmy zdrowi wrócić do domu.read more
Marta Lasota
Marta Lasota
2018-12-05T14:29:53+0000
Chcielismy Państwu bardzo podziękowac za wyrozumialosc ,swietna organizacje a przede wszystkim za pomoc! pomimo naszego pecha zwiazanego z terminem lotu i braku mozliwosci pojawienia sie na wizycie o czasie,udalo sie Państwu nam pomoc cos zorganizowac tego samego dnia! Dziękuję Paniom (niestety nie pamietam imion!!!30.11.18 piatek!)z recepcji, laboratorium I Pani Dr Koniecznej ;-))) P.S na ten moment czujemy sie dobrze;-) Pozdrawiamy!!!Marta I Pawelread more
Anna Charkowska
Anna Charkowska
2018-11-27T16:23:38+0000
jestem pacjentką od prawie 7 lat.trafilam na wizytę przypadkowo.bo blisko pracy i zostałam. Super opieka
Agata Kunderman
Agata Kunderman
2018-11-12T18:22:57+0000
Robiłam test wolnego płodowego DNA Nifty pro. W innych prywatnych klinikach i przychodniach propnowoano samo badanie, czyli pobranie krwi i tyle. W Medfeminie w tej samej cenie miałam wyczerpującą wizytę z USG. Pan doktor rozwiał moje wszelkie wątpliwości, szczegółowo odpowiedział na wszystkie pytanie, zobaczył na USG co słychać u malucha. Wizyta w placówce trwała godzinę, czułam się naprawdę zauważona i zaopiekowana. Naprawdę fajne miejsce.read more
Aleksandra Musielska
Aleksandra Musielska
2018-11-08T17:43:59+0000
Cudowne miejsce! Jesteśmy zachwyceni opieką, podejściem lekarzy do pacjenta..nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego miejsca na urodzenie synka. Jeszcze raz dziękujemy ! Gorąco polecam!!read more
Aneta Zien
Aneta Zien
2018-11-01T18:01:06+0000
Podziękowania dla całego zespołu Medfemina! Dzięki Wam poród nie był dla mnie traumą a moje wspomnienia są bardzo pozytywne. Dziekuje położnym za pomoc i w dzień i w nocy. Wasz Medfemiś Olek czuje się bardzo dobrze i rośnie jak na drożdżach:Dread more
Aleksandra Gajda
Aleksandra Gajda
2018-10-27T11:55:01+0000
Razem z Julkiem bardzo dziękujemy całemu zespołowi Medfemina za wspaniałą opiekę 😊 dziękujemy przecudownym Panią Położonym, na które zawsze mogliśmy liczyć 😊 Polecam szpital w 1000% !read more
Aleksandra Knyszewska
Aleksandra Knyszewska
2018-10-17T19:26:04+0000
Cudowne miejsce aby urodzić po ludzku! Wspaniały zespół lekarzy i położnych. Ogromna wiedza, doświadczenie a przy tym życzliwość i zrozumienie w tej niezwykle ważnej chwili.read more
Aga Przybyłek
Aga Przybyłek
2018-10-02T19:53:26+0000
Z małą Natalką dziękujemy Pani doktor Asi za prowadzenie ciąży, Pani doktor Alicji i Zosi za cesarskie cięcie oraz paniom położnym za opiekę w szpitalu. Najlepsze i najbardziej profesjonalne miejsce, w którym opieka nad kobietą a później matką i dzieckiem jest dosłownie wymarzona. Dziękujemy jeszcze raz. Polecam i do zobaczenia😊read more
Kasia Rudnik
Kasia Rudnik
2018-09-26T16:12:20+0000
Nie mogliśmy wybrać lepszego miejsca na powitanie Medfemisia Tymka na świecie. W szpitalu panuje profesjonalna i przemiła atmosfera. To dziwnie zabrzmi, ale chce się do Was wracać ;). Czysto, spokojnie, profesjonalnie i z uśmiechem, a wszystko zaczyna się już od wejścia. Wyjątkowa położna: Magdalena Dryhusz- dziękuję bardzo, jest Pani cudowną osobą. Pani dyrektor i z-ca: dziękuję za niemal niewidoczną bliznę i za super atmosferę podczas zabiegu. Pozdrawiamy całą rodzinką i dziękujemy bardzo za opiekę. :*read more
Anna Zdunek
Anna Zdunek
2018-09-04T14:57:57+0000
Dwa miesiące temu w Medfeminie przyszła na świat moja druga córeczka. Chciałabym podziękować całemu zespołowi przychodni i szpitala Medfemina za wspaniałą opiekę, za profesjonalne i indywidualne podejście oraz życzliwość. Największe podziękowania dla Pani Doktor Agnieszki Koniecznej która opiekowała się mną całą ciąże jak również w czasie porodu. Prawdziwa Doktor z powołaniem która z troską i zaangażowaniem podchodzi do pacjenta, na którą zawsze mogłam liczyć zarówno w czasie ciąży jak i po. Poród w Medfeminie to cudowne wydarzenie warte każdych pieniędzy. Lepszego miejsca i warunków nie można sobie wymarzyć. Gorąco polecam!!!read more
Magdalena Liszkiewicz
Magdalena Liszkiewicz
2018-09-01T19:59:22+0000
Serdecznie dziękuję całemu Personelowi Medfeminy za opiekę: doskonałym Lekarzom, przemiłym Pielęgniarkom i zawsze uśmiechniętym Paniom w recepcji. To Wy sprawiacie, że ten Szpital jest wyjątkowy :)read more
Arleta Szandała
Arleta Szandała
2018-08-29T06:42:02+0000
Wspaniały szpital. Nie wyobrażam sobie porodu w innym. Opieka lekarska doskonała, widać że nie pracują tu przypadkowe osoby. Panie położne bardzo pomocne, zarówno młodym mamom jak i dzieciom. Na wszystkie pytania odpowiadają z uśmiechem. Pokój szpitala wygląda jak w dobrym hotelu, warunki jak najlepsze dla mamy, taty i dziecka, a do tego pyszne jedzenie :-) Przy wypisie ze szpitala lekarze omawiają stan dziecka i kobiety, także wszystko wiadomo co jak robić. Obsługa administracyjna także bardzo sympatyczna i kompetentna. Polecam szpital Medfemina. Życzę dalszych sukcesów w działalności 😃read more
Aneta Walęcka
Aneta Walęcka
2018-08-09T16:19:11+0000
Gorąco polecam ! Miły, profesjonalny personel 😊 Opieka na baaaaardzo wysokim poziomie. Na pewno najlepsza we Wrocławiu 😊😊read more
Ewa Błaszczyk
Ewa Błaszczyk
2018-08-01T20:33:40+0000
Najlepszy szpital na świecie cudowna opieka, wspaniałe położne i lekarze. Lepszego miejsca do porodu nie można sobie wymierzyć���read more
Joanna Kohut
Joanna Kohut
2018-07-23T12:25:35+0000
Nie ma takich słów, żeby wyrazić moją wdzięczność dla całego zespołu Medfeminy. Wszystkim z całego serca dziękuję! Sprawiliście, że przyjście na świat naszego drugiego syna będzie w mojej pamięci pięknym wspomnieniem spokoju, miłości i radości. Szczególne podziękowania dla cudownej Magdaleny Borońskiej i Magdaleny Mazurczak, dziękuję za opiekę!read more
Kasia Szcześniewska
Kasia Szcześniewska
2018-06-30T16:42:32+0000
Cudowne miejsce z jeszcze cudowniejszymi Paniami położnymi. Ogólnie szpitala, opieki czy lekarzy nie da się wymarzyć lepszych. Pan doktor Marcin Zborowski lekarz, który przez 9 miesięcy sprawia na każdej wizycie poczucie spokoju i ma się tą pewność, że jest się w bardzo dobrych rękach jak nie w najlepszych. POLECAM �read more
Katarzyna Szefer-Niezgoda
Katarzyna Szefer-Niezgoda
2018-06-21T21:58:36+0000
Polecam dr.A.Konieczna od kilku lat do niej chodzę. Miła, profesjonalna.W Medfemina czuję się poprostu komfortowo
Anna Ledwig
Anna Ledwig
2018-06-13T04:10:56+0000
Bardzo dobrze zorganizowana placówka. Wykwalifikowany i pomocny personel. Świetne warunki do tak ważnego wydarzenia w życiu jakim jest poród. Polecam z całego serca�read more
Dajana Oscar
Dajana Oscar
2018-06-09T20:12:15+0000
Cudowna opieka i przyjemny poród � najlepiej wydane pieniądze w życiu !!! Dziekujemy całej załodze, która przyczynia się do dopracowanego nawet najmniejszego szczegółu, a szczególnie Pani dr. Alicji Halbersztad za to ze była z nami od początku do samego końca �read more
Sylwia Marciniuk
Sylwia Marciniuk
2018-06-01T12:37:32+0000
Justyna Zapiór
Justyna Zapiór
2018-05-16T17:41:24+0000
NAJLEPSI ludzie na świecie. Wieka wiedza ogromne serce i dużo cierpliwosc i dobroci. Lekarze w 100% profesjonalni a położne to najcudowniejsze kobiety. Leczenie się U państwa prowadzenie ciąży i poród w Medfeminie to najlepsze decyzję w moim życiu wszystkim gorąco polecam.read more
Kasia Łaskawska
Kasia Łaskawska
2018-05-16T04:35:06+0000
Najlepszy wybór jeśli myślisz o CC. Pobyt w szpitalu wspominam bardzo dobrze. Jest czysto, profesjonalnie, sympatycznie i sprawnie. Panie położne bardzo pomocne, jedzenie pyszne, pokoje z łazienkami. Jedyna "wada" to krótki pobyt, mi się podobało i mogłabym jeszcze zostać parę dni dłużej :)read more
Michał Sierpowski
Michał Sierpowski
2018-05-13T10:45:06+0000
Polecam wszystkim przyszłym rodzicom! Jeszcze raz dziękuję całemu zespołowi przychodni i szpitala, a w szczególności Pani doktor Zosi Borowiec. Dziękuję za wspaniałą opiekę nad moimi dziewczynami! ���read more
Marzena Matusiewicz
Marzena Matusiewicz
2018-05-04T17:28:21+0000
Michal Jarmoluk
Michal Jarmoluk
2018-05-01T17:02:02+0000
26.03.2018 w szpitalu Medfemina przyszedl na świat nasz syn. Opieka jest po prostu niesamowita, po kilku juz tygodniach mozemy to z pelna swiadomoscia stwierdzic. Pozdrawiamy , rodzice Jasia ;)read more
Kate Puszka
Kate Puszka
2018-04-28T21:30:57+0000
Ewa Nadziak
Ewa Nadziak
2018-04-20T18:47:13+0000
Kasia Ruda
Kasia Ruda
2018-04-14T18:04:21+0000
Cudowne miejsce, idealne na bezstresowy (!) poród w atmosferze spokoju i poczucia, że lepiej się tego zorganizować nie da :) Opieka na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecamy Medfeminę i najlepszego, naszego ulubionego Doktora Zborowskiego! :) Dzięki temu, że istnieje takie miejsce jak Medfemina, mogliśmy przywitać Kubusia dokładnie tak jak sobie to wymarzyliśmy. Dziękujemy!read more
Amelia Maksymiak
Amelia Maksymiak
2018-04-13T22:26:17+0000
To prawda, że jedynie planowane cc wchodzą w grę? Nie ma możliwości porodu naturalnego?
Sylwia Sowa
Sylwia Sowa
2018-03-14T22:26:18+0000
Po dzisiejszej wizycie bardzo polecam Doktor Annę Kryzę - Ottou. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej kliniki. Na moje każde pytanie dostaję konkretną i jasną odpowiedź. Nie czuje pośpiechu podczas wizyty i każda wątpliwość zostaje rozwiana. To zdecydowanie odpowiedni ginekolog na prowadzenie mojej drugiej ciąży:)read more
Magda Lysionek
Magda Lysionek
2018-03-13T13:31:31+0000
Witam. W zeszłym tygodniu przeszłam zabieg w tej placówce...opieka na najwyższym poziomie, personel nie minął się z powołaniem, wiedzą co robią i po co tam są!!! Aż chce się tam wrócić :-) oby cała służba zdrowia taka była, wtedy nikt by nie narzekał...read more
Oliwia Poświat
Oliwia Poświat
2018-03-11T21:22:12+0000
Karolina Mrugalska
Karolina Mrugalska
2018-02-28T10:37:37+0000
W tydzień po porodzie wróciłam do swojej idealnej wagi, mieszczę się w ciuszki sprzed ciąży i czuje się rewelacyjnie:) (Dodam że nigdy nic nie ćwiczyłam ani przed ani tym bardziej po porodzie). Dziękuję Medfemina :)read more
Marta Łoś
Marta Łoś
2018-02-27T18:01:41+0000
Marta Jasnogórska
Marta Jasnogórska
2018-02-21T13:18:17+0000
Dr Mikołajczyk � zaopiekowała się moją ciążą należycie i tym samym przywróciła mi wiarę w lekarzy z powołaniem. Bardzo dziękuje. Po każdej wizycie wychodzę zadowolona i spokojna o zdrowie swoje i dziecka.read more
Edyta Porotnikov
Edyta Porotnikov
2018-02-10T19:52:42+0000
Drogie Panie z calego serca polecam przychodnie oraz szpital Medfemina! Cala ciaze prowadzila wspaniala Pani Doktor Alicja Halbersztadt osoba ciepla, cechujaca sie fachowa wiedza. Mialam przyjemnosc rowniez skorzystania z uslugi cesarskiego ciecia w szpitalu Medfemina. Opieka jaka otoczyl mnie personel tego szpitala jest nie do opisania slowami! Polecam - jesli zastanawiacie sie nad porodem tutaj to nie wahajcie sie ani sekunde dluzej. Porod w tym miejscu to wydarzenie wspaniale i warte kazdej zlotowki!!! Serdecznie pozdrawiamread more
Patrycja Stasiak
Patrycja Stasiak
2018-02-03T21:04:11+0000
Aga Przybyłek
Aga Przybyłek
2018-02-01T19:45:10+0000
Nic dodać, nic ująć! Przepiękna przychodnia, przemiły personel, a lekarze z prawdziwym powołaniem, doświadczeniem i ogromnym serduchem! Polecam! :-)read more
Karolina Gorczyca - Barszczewska
Karolina Gorczyca - Barszczewska
2018-01-31T18:05:35+0000
Od kliku lat specjalnie z Krakowa przyjeżdżam do Medfeminy i do Pani Doktor Halbersztadt! Bardzo profesjonalna, wyjątkowo miła i rzetelna obsługa medyczna na światowym poziomie! Gratuluję całej Medfemine, z całego serca dziękuję za Waszą pracę i serdecznie polecam! :)read more
Lucy Kanto
Lucy Kanto
2018-01-30T12:21:13+0000
Gorąco polecam :) rzetelna obsługa, opieka medyczna na wysokim poziomie a co najważniejsze, do pacjenta podchodzi się jak do człowieka a nie "jednostki chorobowej" :)read more
Aga Gokgedik
Aga Gokgedik
2018-01-05T15:08:58+0000
Brygida Zaborska
Brygida Zaborska
2018-01-02T09:55:38+0000
Fantastyczna obsługa , polecam gorąco. Dr K. Mikołajczyk bardzo ciepła kobieta która podczas badania tłumaczyła wszystko na bieżąco.read more
Karla Orban
Karla Orban
2017-12-05T09:30:25+0000
Chciałabym podziękować zespołowi Medfeminy za wspaniałą opiekę w klinice i szpitalu, zarówno wtedy, gdy ciąża kończyła się wcześnie i niezbyt radośnie dla nas, jak i wtedy, gdy udało się w listopadzie urodzić zdrową córeczkę. W szczególności dziękuję dr Katarzynie Mikołajczyk, która z troską prowadziła moją ciążę i której zainteresowanie nie zakończyło się w chwili wypisu ze szpitala oraz położnej p. Magdzie Borońskiej, która pomogła nam po porodzie i z karmieniem. :) Potrzebowałam tego braku pośpiechu i zaangazowania personelu i czuję, że właśnie to dostałam. Pozdrawiam ciepło cały zespół i raz jeszcze dziękuję.read more
Iza Kamińska
Iza Kamińska
2017-12-02T10:00:38+0000
Opieka na najwyższym poziomie. Poród przez cc nie jest niczym strasznym ;) Pomimo odległości, jaka mnie dzieli - 100 km, zamierzam korzystać z usług lekarzy Medfeminy :) Polecam!read more
Joanna Paczuska
Joanna Paczuska
2017-11-29T12:53:20+0000
Bardzo polecam, profesjonalna i do tego miła opieka przez całą ciążę. Drobne szczegóły takie jak przypomnienia o nadchodzącej wizycie, porządny wypis i jasne zalecenia zdecydowanie pomagają przejść przez ten szalony ciążowy czas.read more
Aurelia Grenik
Aurelia Grenik
2017-11-23T22:30:15+0000
Asia Kuklińska
Asia Kuklińska
2017-11-20T13:44:41+0000
Agata Domańska-Kasprzak
Agata Domańska-Kasprzak
2017-09-22T17:40:55+0000
Karol Sroka
Karol Sroka
2017-09-21T19:47:50+0000
Iwona Dąbrowska
Iwona Dąbrowska
2017-09-19T16:38:09+0000
Maja Skrzyszewska
Maja Skrzyszewska
2017-09-12T20:54:22+0000
Kasia Kolasińska
Kasia Kolasińska
2017-09-09T12:30:30+0000
Z całego serca polecam! Miejsce, ludzie, atmosfera-wszystko wspaniałe! Życzę każdej kobiecie, aby mogła rodzić w takich warunkach! Medfemina - do zobaczenia :)read more
Agata Młyńczyk
Agata Młyńczyk
2017-08-31T10:14:33+0000
Wspaniała opieka medyczna, zainteresowanie dobrem pacjenta i cierpliwe podejście do chorego. Obsługa szpitala przemiła i pomocna, zwłaszcza, że problemów zarówno przed jak i po zabiegu pacjent może mieć bez liku :) Polecam wszystkim zarówno przychodnię jak i szpital.read more
Anna Michalczyk
Anna Michalczyk
2017-08-23T19:10:11+0000
Jestem od lat pacjentka Dr.Borowiec..W pełen profesjonalizm,.Nie ma lepszej placówki we Wroclawiu,.Tylko Medfemina.Polecamread more
Monika Schmidt
Monika Schmidt
2017-08-23T10:37:22+0000
Serdecznie polecam Szpital Medfemina wszystkim przyszłym mamom. Od samego początku zapewniono nam profesjonalną opiekę, rozwiano wszystkie obawy i lęki dotyczące cesarskiego cięcia. Córeczka urodziła się z zaburzeniami adaptacyjnymi, od razu otoczono ją fachową opieką, umieszczono w inkubatorze, całą noc lekarze i położne walczyli o jej zdrowie informując mnie na bieżąco o postępach. Następnego dnia po porodzie wszystko wróciło do normy, a ja mogłam cieszyć się bliskością córeczki otrzymując przy tym fantastyczne wsparcie od położnych. Trzeciego dnia pobytu podjęto decyzję o pozostawieniu nas jedną dobę dłużej. Specjalnie dla nas, dla jednego dziecka na oddziale, sprowadzono na dyżur neonatologa. Przed wypisem wykonano córce wszystkie niezbędne badania, aby mieć pewność, że wszystko w porządku. Pełen profesjonalizm. Serdecznie dziękujemy za wszystkie uśmiechy, rady i walkę o zdrowie Agatki. Mimo wielkiego strachu o zdrowie córki dzień jej narodzin dzięki Medfeminie pozostanie w naszej pamięci jako niezwykłe i wspaniałe przeżycie. Pozdrawiamy razem z Agatką :)read more
Natt War
Natt War
2017-08-21T11:45:14+0000
Byłam, urodziłam, jeszcze tam zawitam ;) szczerze i gorąco polecam wszystkim kobietom, które wiedzą, że z jakiegoś powodu będą miały cc. Nie znam całego zespołu lekarzy, ale ten z 14.08. był wspaniały i wyrozumiały wobec moich obaw przed cc na "sucho", położne na oddziale super, synuś od razu przystawiony, całą noc ze mną walczył o laktację a położne przebierały i odbijały, bo ja nie mogłam wstać. Może nawet małe zakłady zrobiły, bo nie mieliśmy z mężem wspólnego zdania co do imienia ;). Opieka lekarzy nade mną i synkiem oceniam na wzorową. Jeżeli, pomimo tego bólu dochodzenia do siebie, zdecyduje się na trzecie, to tylko z nimi. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję wszystkim, którzy byli przy mnie i moim dziecku przez te 3 dni! Najlepsi z najlepszych!read more
Anna Latosińska
Anna Latosińska
2017-08-16T16:57:56+0000
Cudowne miejsce i wspaniały personel medyczny!! Zawsze będę wspominać Medfeminę tak jak najlepsze wakacje życia😉 Nie da się za pomocą kilku zdań wyrazić tego, z jakim zaangażowaniem i profesjonalnym podejściem pracuje cały zespół medyczny! Zrozumienie, życzliwość, rodzinna atmosfera, troskliwość... Można pisać wiele... Z całą pewnością chciałoby sie wrócić do takiego miejsca😉read more
Monika Dzienisieńko
Monika Dzienisieńko
2017-08-05T11:21:33+0000
Wspaniała i fachowa opieka, znakomici specjaliści!!! miejsce, które z całego serca polecam, zarówno przychodnia jak i szpital!!!:-) tak powinien wyglądać każdy szpital i taką opieką powinna być otoczona każda pacjentka🙂 Dziękuje wszystkim za opiekę nade mną i moim synkiem😘😘😘read more
Dina  Davidenko
Dina Davidenko
2017-08-01T08:52:53+0000
Magdalena Bilas-Mazurczyk
Magdalena Bilas-Mazurczyk
2017-07-18T13:49:41+0000
Świetny szpital. Super lekarze i cudowne położne!! ❤
Izabela Białokryty
Izabela Białokryty
2017-07-14T08:55:13+0000
Małgorzata Kulawiec
Małgorzata Kulawiec
2017-06-27T13:29:18+0000
Liliana Jasik
Liliana Jasik
2017-06-21T14:38:47+0000
Dziękujemy całemu zespołowi Medfemina za opiekę w trakcie ciąży i porodu. Całą ciążę prowadziłam u dr. Kwietnia - pełen profesjonalizm, zaangażowanie z jednoczesnym poczuciem humoru, dzięki któremu było mi o wiele łatwiej znieść ciążę mimo problemów zdrowotnych. Zespół jaki był w szpitalu, zarówno na sali operacyjnej jak i po CC zapewnił mi i mojej rodzinie pełne poczucie bezpieczeństwa, komfort i wsparcie - tak ważne kiedy na świat przychodzi nasze pierwsze dziecko. Dziękujemy. Lilka, Krzysiek i Ula �read more
Agnieszka Bilińska
Agnieszka Bilińska
2017-06-19T18:33:46+0000
Profesjonalna opieka w przychodni przez całą ciążę. Jeśli chodzi o szpital i poród to była najlepsza decyzja w życiu. Opieka zespolu lekarskiego i poloznych na najwyzszym poziomie, wszyscy bardzo pomocni przy pierwszych chwilach zycia maluszka. Wspaniali ludzie i atmosfera. Warunki pobytu na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim przyszlym mamom wybor Medfeminy do prowadzenia ciąży jak i urodzenia swojego maleństwa :)read more
Ania Em
Ania Em
2017-06-07T20:07:34+0000
5 gwiazdek to stanowczo za malo, by ocenić Medfeminę. Dzis właśnie wróciłam do domu, a dwa dni temu powitalam tam swoją córeczkę :) Opieka na najwyższym poziomie. Położne sa cudowne!! Lekarze wspaniali. Calemu personelowi nalezy sie medal!!! To raczej jak pobyt w jakims kurorcie niz w szpitalu. Jestesmy z mężem zachwyceni i zwykle dziekuje to stanowczo za mało. Pozdrawiamy serdecznie cala wspaniala załogę!read more
Magdalena Majchrzycka
Magdalena Majchrzycka
2017-05-24T06:47:11+0000
Karolina Karo
Karolina Karo
2017-05-12T12:21:48+0000
MEDFEMINA zapewnila Nam absolutnie rewelacyjna opiekę zarówno przed porodem jak i w jego trakcie. Lekarze tam pracujący są niezwykle oddani swojej pracy oraz traktują każdego bardzo indywidualnie. Ciąża to niesamowity okres czasu w życiu każdej kobiety i bardzo ważne aby zadbać o właściwą opiekę. Pełen profesjonalizm personelu, indywidualne podejscie oraz nowoczesna klinika dostoswana do wszelkich potrzeb to tylko niektóre z cech tej kliniki. O niesamowicie dokładną i profesjonalna opiekę podczas całej ciąży zadbała u Nas Pani Doktor Zofia Borwiec, Dzięki niej każda wizyta w klinice była moim zapewnieniem ze jestem pod najlepszą opieką jaką mogę sobie wyobrazić. Każda wątpliwość została uważnie wysłuchana oraz odpowiednio pokierowana aby zapewnić oraz upewnić się ze wszystko przebiega prawidłowo. Dr Alicja Halbersztadt która osobiście przyjęła nasza córeczkę na świat wraz z całym zespołem wykazali niezwykły profesjonalizm oraz organizacje podczas porodu. Taka chwila jak przyjscie na świat dziecka pozostaje na zawsze w naszych wspomnieniach i to właśnie dzięki Medfeminie moja pozostanie idealna. Polożne tam pracujące - Magdalena Mazurczak (nadzwyczajne podejście i zaangażowanie w swoja pracę) ,Magdalena Boronska, Magdalena Drychusz oraz wiele innych, są prawdziwymi aniolami z ogromną wiedzą i doświadczeniem, wzbogaconym o czułość i troskę. Takie połączenie zapewnia maluszkowi oraz jego mamie genialny początek nowej drogi. MEDFEMINA dziękujemy za Nasza Zosie!read more
Małgorzata Łapczyńska
Małgorzata Łapczyńska
2017-05-04T08:22:36+0000
Najlepsza opieka medyczna z jakiej miałam okazję korzystać. Wzorowe miejsce, w którym najwyższy poziom wiedzy medycznej łączy się z niespotykaną empatią, pozytywnym nastawieniem i ogromnym poszanowaniem praw człowieka i pacjenta. Polecam zarówno przychodnię jak i szpital.read more
Izabela Ślęzak-Walczybok
Izabela Ślęzak-Walczybok
2017-04-26T17:01:17+0000
Droga Medfemino, Dziś mija 8 dni odkąd mój Mateusz ujrzał świat dzięki Wam, a 4 dni odkąd opuściłam mury tego cudownego miejsca. Wiedziałam, że jest to wyjątkowe miejsce, ponieważ całą ciążę byłam pod opieką Medfeminy i dr Alicji Halbersztadt. Jednak nie zdawałam sobie chyba do końca sprawy, że w tak cudowny, troskliwy i profesjonalny sposób można być potraktowanym, przejść poród w komfortowych warunkach i atmosferze pełnej życzliwości, zrozumienia i wzajemnego poszanowania. Bałam się cesarskiego cięcia, gdyż nigdy nie byłam operowana, jednak profesjonalizm zespołu lekarsko-pielęgniarskiego, odpowiednia postawa, sprawiło, że niemal od razu poczułam się dobrze zaopiekowania. Utulenie swojego maluszka zaraz po zabiegu było niezwykłym przeżyciem. Tatuś przeszczęśliwy, że mógł skóra do skóry przytulić swojego syna, a to wszystko dzięki zespołowi Medfeminy :) Maluszka od razu po zabiegu miałam przy sobie i razem już pojechaliśmy na salę poporodową. Odtąd byliśmy już niemalże cały czas razem :) POŁOŻNE - cudowne kobiety, pełne pasji, miłości do swojego zawodu, służące pomocą w opiece nad maluszkiem. Całe noce czuwały nad naszymi maluszkami, by mamy mogły się wyspać. Przynosiły nasze pociechy na karmienie, pilnując by maluchy były najedzone. Pomagały w nauce przystawiania do piersi, laktacji, pielęgnacji noworodka (nawet cierpliwie uczyły tatusiów). Położne, które posiadają ogromną wiedzę, duże doświadczenie, będące doskonale poinformowane o najnowszych trendach , standardach. Służyły pomocą o każdej porze dnia i nocy, kiedy tylko ich potrzebowałam. Dosłownie po kilku sekundach od wezwania położna była w pokoju, uśmiechnięta i gotowa do wszelakiej pomocy. Udzielona pomoc w pionizacji, pierwszym prysznicu po zabiegu - nie zostałam z tym sama :) Położne Medfeminy to takie " Różowe Aniołki" :) Serdeczne podziękowania przesyłam Pani Magdalenie Dryhusz, Pani Magdalenie Mazurczak, Pani Magdalenie Borońskiej, Pani Beacie Jabłońskiej oraz innym położnym, których nazwisk nie pamiętam. Dziewczyny jesteście najlepsze. Brakuje mi Was w domu :) Szczególne i ogromne podziękowania kieruję do Pani Doktor ALICJI HALBERSZTADT, która prowadziła całą moją ciążę i była przy zabiegu. Cudowna kobieta, pełna ciepła, życzliwości, niewątpliwego profesjonalizmu i klasy. Dziękuję Pani Alicjo za wszystko :) DR MAREK KWIECIEŃ - mistrz cesarskiego cięcia, niezwykle ciepły i uprzejmy Pan Doktor sprawił, że przestałam bać się zabiegu. Profesjonalizm z najwyższej półki. Blizna po zabiegu - zaraz nie będzie śladu - DZIĘKUJĘ I NISKIE UKŁONY PANIE DOKTORZE :) Dziękuję wszystkim Neonatologom (m in. DR ARKADIUSZ BAGIŃSKI) za pomoc udzieloną mojemu Mateuszkowi i troskliwe objęcie opieką, nawet po wyjściu ze szpitala. Instrumentariuszki, pielęgniarki anastezjologiczne, salowe - dziękuję :) Pani MARCIE NOWACZESKIEJ - dziękuję za zawsze miłe przywitanie w recepcji szpitala, zawsze gotowa do pomocy, zawsze przygotowana. Właściwa osoba na właściwym miejscu - kolejny "Różowy Aniołek" :) A sam pobyt w szpitalu robi ogromne pozytywne wrażenie. Czyściutko, sale dla pacjentek 2-osobowe, w każdym pokoju łazienka z pełnym wyposażeniem kosmetycznym, przewijak, wanienka z pełnym zestawem kosmetyków do pielęgnacji noworodka, telewizor, szafa na ubrania - jak w hotelu 4 gwiazdkowym :) Posiłki - przepyszne i zdrowe. Podsumowując cały pobyt w szpitalu - to jak jeden cudowny sen, gdzie panuje poszanowanie, zrozumienie potrzeb kobiety, profesjonalizm, troskliwa opieka całego personelu szpitala i komfort 4-gwiazdkowego hotelu. Personel, który zawsze ma dla pacjentki czas. Chciałabym by każda kobieta mogła rodzic w takich warunkach, bez traumy, a jedynie z cudownymi wspomnieniami, które z mojej strony będą takowymi do końca życia. Polecam jako młoda i niedoświadczona mama, która bała się okropnie i dla której komfort, jakość i profesjonalizm grają pierwszą rolę. Polecam jako fizjoterapeutka, na co dzień zajmująca się kobietami w ciąży i po porodzie. To jest cudne miejsce i będę miała co opowiadać swoim znajomym, przyjaciołom, rodzinie i pacjentkom :) JESTEŚCIE NAJLEPSI ! Dziękujemy z całego serca Iza, Jacek ora nasz/wasz Medfemiś Mateuszread more
Maja Ko
Maja Ko
2017-04-26T09:26:03+0000
Cudowne miejsce! Pelen profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Moja ciaze prowadzila Dr Zofia Borowiec, ktora jest naprawde wspanialym lekarzem i jestem jej niezwykle wdzieczna za opieke nade mna i moja coreczka. Polecam Medfemine i doktor Borowiec kazdej kobiecie!read more
Paulina Chybicka
Paulina Chybicka
2017-04-23T07:11:29+0000
Zdecydowanie polecam. Wspaniały zespół lekarzy, położnych i pielęgniarek. Ogromna wiedza, doświadczenie a przy tym życzliwość i zrozumienie w tej niezwykle ważnej chwili.read more
Sylwia Patrycja Cichy
Sylwia Patrycja Cichy
2017-04-22T14:18:17+0000
Fantastyczne miejsce . Wystrój piękny wraz z przemiłymi paniami w recepcji . Wizytę miałam u pani Dr. Alicji która zajęła się mną profesjonalnie . Wysłuchała mnie i odpowiedziała wyczerpująco na moje pytania oraz zrobiła szereg badan . Byłam i jestem bardzo mile zaskoczona ponieważ już nie raz miałam do czynienia z lekarzami ginekologami i ich okropnym podejściem lub zbywaniem pacjenta a w Medfemina czułam się dopieszczona pacjentka .Pozdrawiam bardzo gorąco i do zobaczenia.read more
Anna Skiba
Anna Skiba
2017-04-06T19:46:01+0000
Mag Frac
Mag Frac
2017-04-06T03:49:38+0000
Super personel, fachowa opieka, złote położne. Naprawdę gorąco polecam dla przyszłych mam komfort o swoje pociechy w tym niesamowitym miejscu jest gwarantowany �����.read more
Joanna Mieszkała
Joanna Mieszkała
2017-04-04T19:42:24+0000
Korzystam z usług medfemina juz czwarty rok jestem bardzo zadowolona z bardzo miłej i fachowej obsługi. Szczególnie polecam wizyty u doktora Marka Kwietnia wspaniały lekarz. :-) Prowadził moje dwie ciąże �read more
Katarzyna Sroka
Katarzyna Sroka
2017-04-04T18:46:24+0000
Ola Antkbor
Ola Antkbor
2017-03-22T21:14:36+0000
Wspaniale miejsce przyjazne kobietom. Serdeczna atmosfera, gabinety na wysokim poziomie, gwarancja intymnosci i doskonalej opieki. Cala kadra przesympatyczna. Zdecydowanie polecam.read more
Kamila Nowak
Kamila Nowak
2017-03-02T23:57:04+0000
Monika Puszkar-Urbańska
Monika Puszkar-Urbańska
2017-03-01T17:50:34+0000
Położne pracujące w Medfeminie to anioły :) opieka na najwyższym poziomie, zawsze można liczyć na pomoc przy dziecku. Dziękujemy za cudowna opiekę, bo miejsca takie jak to zasługują na same pochwały. Podziękowania należą się także pani doktor Koniecznej, która podczas ciąży była dla nas wsparciem i zawsze służyła dobrą i fachową radą. Pozdrawiamy :)read more
Dorota Stęchła Ogrodnik
Dorota Stęchła Ogrodnik
2017-02-19T12:49:32+0000
Zdecydowanie polecam szpital Medfemina, za wspaniałą opiekę , profesjonalne podejście jak już również niezastąpiony personel. Dziękuję dr Zborowskiemu za prowadzenie ciąży(polecam), jak rózwnież wszystkim lekarzom oraz podziękowanie dla Pań położnych za opiekę. W Medfeminie od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach:) Polecam serdecznie!!!read more
Sylwia Wołkowiecka
Sylwia Wołkowiecka
2017-02-06T16:42:28+0000
Paulina Kuchta
Paulina Kuchta
2017-02-03T10:23:07+0000
Magda Pachuta-Jezierska
Magda Pachuta-Jezierska
2017-01-25T12:25:57+0000
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować całej załodze Centrum Zdrowia jak i Szpitala Medfemina. Dziękuję Paniom z recepcji, które zawsze zapytają jak samopoczucie, są przemiłe i przesympatyczne. Dziękuję Paniom Pielęgniarkom za wspaniała opiekę i troskę przed i po operacji. Szczególnie chciałabym podziękować Panu Doktorowi Markowi Kwietniowi, który uratował mi życie podczas gdy inny lekarz bagatelizował moja chorobę przez ok 10 lat. Pan Doktor Kwiecień to chodzący Anioł, nie ma słów jakimi mogłabym określić moja wdzięczność za opiekę nade mną począwszy od pierwszej wizyty po operacje, a skończywszy na wizytach kontrolnych. Na każdej wizycie jak i w szpitalu czułam się tak, jakbym była jedyną pacjentką Pana doktora, a sam pobyt w szpitalu mogę porównać do pobytu w pięciogwiazdkowym hotelu. Z całego serca dziękuję za stworzenie tak cudownego miejsca jak Medfemina i za Pana Doktora Marka Kwietnia! Pozdrawiam!read more
Karina Eryk Julian Wolni
Karina Eryk Julian Wolni
2017-01-16T18:55:17+0000
Katarzyna Mikoda
Katarzyna Mikoda
2017-01-16T16:31:40+0000
Elżbieta Homa Śleziak
Elżbieta Homa Śleziak
2017-01-11T11:22:17+0000
Najwspanialsza i najbardziej profesjonalna opieka z jaką się w życiu spotkałam.gorąco polecam to miejsce.
Irmina Mołdoch-Seroka
Irmina Mołdoch-Seroka
2017-01-10T13:21:57+0000
Zabieg wykonany w komfortowych warunkach, przemiła atmosfera.....miodzio. Dziękuję całemu zespołowi!
Renata Kleczewska-Przygodzka
Renata Kleczewska-Przygodzka
2017-01-09T13:56:07+0000
Małgorzata Januszka
Małgorzata Januszka
2017-01-05T19:18:24+0000
Wspaniale wyposażone sale, piękny wystrój, pyszne posiłki. Medfeminę polecam jednak przede wszystkim ze względu na personel. Poród to nie lada wyzwanie dla każdej kobiety, ale dzięki lekarzom i położnym pacjentki mają możliwość przeżyć to wydarzenie godnie, otoczone najlepszą opieką. Położne pomagają w codziennych czynnościach zarówno matce jak i dziecku. Nie żałują środków przeciwbólowych, dobrych rad dotyczących karmienia, ubierania dziecka, kąpieli. Zachęcają tatusiów, żeby uczestniczyli w pielęgnacji dziecka. Nie ma słów, które mogłyby w pełni wyrazić moją i męża wdzięczność za to, co spotkało nas w Medfeminie. Polecamy wszystkim niezdecydowanym przyszłym mamom i tatom. Pozdrawiamy razem z Olkiem.:-)read more
Gosia Szabla
Gosia Szabla
2016-12-30T12:02:00+0000
Marcin Tomków
Marcin Tomków
2016-12-22T13:29:41+0000
Joanna Krakowiak
Joanna Krakowiak
2016-12-08T15:48:39+0000
Agnieszka Czajkowska
Agnieszka Czajkowska
2016-12-05T00:13:43+0000
Radek Huk
Radek Huk
2016-12-02T10:03:28+0000
Malgorzata Herrera
Malgorzata Herrera
2016-11-30T08:22:07+0000
Fantastyczne miejsce. Po przejściach i traumie pierwszego porodu, zdecydowałam się nie kusić losu po raz drugi i oddałam się pod opiekę Szpitala Medfemina. Byłam mile zaskoczona ogromną różnicą w podejsciu do pacjenta, serdeczności i poziomie wiedzy oraz kwalifikacji personelu. Wspaniale się zajęto mną i moim synem. Czułam się jak dopieszczona klientka renomowanego spa a nie kobieta po porodzie zabiegowym. Mimo bólu uśmiech nie opuszczał mojej twarzy, zarówno lekarze ginekolodzy i anestezjolog jak i panie położne i pielęgniarki często nas doglądali i dbali o nasz komfort. To nie było wymuszone z racji odpłatności. To była szczera troska i bardzo sympatyczna atmosfera. Personel nie jest przemęczony i fantastycznie opiekuje się każdą pacjentką. Posiłki były niesamowite. Jedzenie jak w hotelowej restauracji na wysokim poziomie, dostosowane do potrzeb mamy karmiącej piersią. A jak już o karmieniu piersią mowa to dodam, że wsparcie laktacyjne było fantastyczne, panie były wyedukowane i widać, że wciąż zapoznają się z najnowszymi wytycznymi. Do tego wspierały mamę i do niczego nie przymuszały a zachęcały. Wnętrze szpitala jest ładne i czyste a przede wszystkim wygodne po porodzie. Podsumowując, każdej kobiecie życzę możliwości porodu w tym szpitalu. Z przesympatycznym i wykwalifikowanym personelem, dobrym jedzeniem i miłą atmosferą a przede wszystkim z szacunkiem okazywanym każdej pacjentce. Bardzo serdecznie pozdrawiam razem z Adasiem, który niebawem skończy pół roku! :)read more
Tomasz Kozierowski
Tomasz Kozierowski
2016-11-24T08:32:39+0000
Zdecydowanie pięć gwiazdek. Opieka w tym szpitalu przekracza najśmielsze oczekiwania. Pozdrowienia dla całego personelu - to dzięki Wam przyszłe mamy mogą czuć się naprawdę bezpiecznie! :)read more
Sandra Linka
Sandra Linka
2016-11-23T18:54:01+0000
Anna Suchostawska
Anna Suchostawska
2016-11-19T05:26:09+0000
Konrad Policht
Konrad Policht
2016-11-17T09:04:15+0000
Anna Cychner
Anna Cychner
2016-11-03T17:41:39+0000
Medfemina to wspaniałe miejsce, przesympatyczny personel, zarówno lekarze jak i panie z recepcji czy panie położne. Osobiście z usług szpitala nie korzystałam, natomiast całą ciążę prowadziłam w przychodni Medfemina. Polecam każdej kobiecie, która czeka na swojego maluszka. Opieka na najwyższym poziomie. Szczególnie polecam moją Panią Doktor - dr Joannę Szymkowiak-Gołębiowską i serdecznie dziękuję za prowadzenie ciąży :)read more
Kamila Dąbrowska
Kamila Dąbrowska
2016-10-19T14:11:42+0000
W imieniu swoim i Filipa, bardzo dziękujemy za rewelacyjną opiekę w trakcie ciąży oraz za super sprawny i szybki poród Pani Doktor Agnieszce Koniecznej . Całej załodze i cudownym Paniom Położnym i Pielęgniarkom za niesamowite zaangażowanie w opiekę nad naszą dwójką po wszystkim. Dzięki Państwu mamy same pozytywne wspomnienia z tego bądź co bądź jednego z bardziej stresujących momentów w życiu:).read more
Katarzyna Musielak
Katarzyna Musielak
2016-10-19T08:15:12+0000
Kochana załogo Medfeminy, dziękuję Ci za wspaniałą opiekę, za pomoc w tych trudnych chwilach, za cierpliwość, za życzliwość i za empatię. Gorąco dziękuję dr Alicji Halbersztadt, dr Joannie Szymkowiak-Gołębiowskiej, p Monice Konsek, położnym: p. Magdalenie Borońskiej, p. Annie Piotrowskiej. Szczególnie za cierpliwość, ogromną wiedzę i otwartość dziękuję kochanej położnej p. Beacie Jabłońskiej, która swoimi poradami laktacyjnymi sprawiła, że karmienie jest dla mnie tylko przyjemnością oraz p. Magdalenie Mazurczak. Dziękuję wszystkim, nie wymienionym z nazwiska, którzy ze mną byli w tym najważniejszym dla mnie czasie. Medfemina, Drogie Panie, to nie tylko przychodnia, czy szpital. To przede wszystkim rodzinna atmosfera i pełen profesjonalizm na najwyższym, światowym poziomie. Tutaj nie czuje się żadnego dyskomfortu, ponieważ wszyscy są serdeczni, pomocni i rozumieją potrzeby rodzącej kobiety. Medfeminowa opieka okołoporodowa, również kontrolna wizyta z dzieckiem po wyjściu ze szpitala sprawiły, że zupełnie inaczej postrzegam poród (pierwsze dziecko urodziłam w publicznym szpitalu). Dzięki Wam mam cudowną córeczkę. Z pełną odpowiedzialnością i uznaniem serdecznie polecam Medfeminę. Ściskamy i przesyłamy buziaki z Niną.read more
Lidia Robak
Lidia Robak
2016-10-19T04:22:06+0000
Wczoraj przyszedl na swiat w Medfeminie nasz maly Stas. Z trudnego dla kobiety przezycia sprawiliscie iz byl to najpiekniejszy i najmniej stresujacy dzien w zyciu. Jestescie wspaniali. Dwa dni po fizycznie juz niemalze nie pamietam ze mialam operacje a opieka poporodowa warta kazdych pieniedzy! W imieniu swoim i Stasia bardzo dziekujemy ❤read more
Kobieta Kot
Kobieta Kot
2016-10-16T08:29:40+0000
Zarówno przychodnia jak i szpital na bardzo wysokim poziomie, pełen profesjonalizm wobec oczekiwań pacjentek, świetna atmosfera usług :)read more
Agata Berus
Agata Berus
2016-10-11T08:51:42+0000
Korzystam z usług medfemina jestem bardzo zadowolona z bardzo miłej i fachowej obsługi. Szczególnie polecam wizytę u doktora Marka Kwietnia wspaniały lekarz. :-) Bardzo dziękuję całemu zespołowi za wsparcie.read more
Maciek Juszczyk
Maciek Juszczyk
2016-10-01T20:52:01+0000
Trafiliśmy do Medfeminy miesiąc przed porodem, od początku było czuć profesjonalizm i troskę o pacjenta, nasz synek przyszedł na świat 22 lipca, dzięki błyskawicznej i trafnej diagnozie (tydzień po terminie) obyło się bez komplikacji, sam pobyt w szpitalu to jak weekend w Spa;) dziękujemy wszystkim, całemu zespołowi, który służy w każdej chwili pomocą i radą, dzięki Wam synek przynosi nam każdego dnia wiele radości, polecamy szpital, żałujemy że nie byliśmy z Wami od początku ciąży, pozdrawiamy serdecznie Justyna, Szymon i Medfemiś Adaś:))read more
Justyna Kuriata
Justyna Kuriata
2016-09-20T16:54:04+0000
Najlepsza klinika z jakiej usług korzystałam. Pełen profesjonalizm i przyjazna atmosfera. Pan doktor Zborowski prowadził całą moją ciążę od początku, jest osobą bardzo rzetelną i z ogromną wiedzą. Polecam każdemu klinikę medfemina :)read more
Kasia Cieszkowska
Kasia Cieszkowska
2016-09-09T10:04:08+0000
Wspaniały szpital, profesjonalny, przemiły i zawsze pomocny personel. Nowoczesne podejście do wielu spraw. Do tego rewelacyjne warunki i przepyszne jedzenie! :) Szczególne podziękowania dla p. doktora Marcina Zborowskiego. Pozdrawiamy serdecznie.read more
Paulina Nicko-Stępień
Paulina Nicko-Stępień
2016-08-27T12:09:55+0000
Przychodnia luksusowa i na najwyższym poziomie! :) Idzie się tam naprawdę z przyjemnością, że się zostanie wysłuchanym, dokładnie zbadanym, a przy tym jeszcze potraktowanym jak człowiek. Wszystkim malkontentom, którzy narzekają na koszty chcę tylko uświadomić, że dobre wykształcenie kosztuje, bo to naprawdę lata nauki i na zdrowiu nie powinno się oszczędzać (jeśli oczywiście komuś zależy też na pełnym profesjonalizmie). Dodam jeszcze, że moja pani doktor - Zofia Borowiec, to absolutny Anioł! Ogromna wiedza i fenomenalne dobieranie leków. A przy tym delikatność i serdeczność. Nie zmienię Jej na żadną inną! Polecam Medfeminę wszystkim kobietom, które cenią swoje zdrowie.read more
Basia Salamon
Basia Salamon
2016-08-21T05:04:30+0000
Monika Antosik
Monika Antosik
2016-08-10T11:29:10+0000
15 sierpnia minie 5 miesięcy od czasu pojawienia się mojego największego szczęścia. 15.03.2016 urodziłam w Medfeminie. Już od pierwszych skurczy czułam się zaopiekowana. Choć poród miał komplikacje, to udało mi się dzięki szybkiej interwencji dr Alicji Halbersztadt i dr Katarzyny Mikołajczyk urodzić zdrowego synka. Opieka okołoporodowa była na najwyższym poziomie. Jako niedoświadczana mama wzywałam kilkanaście razy panie położne do pomocy i zawsze uzyskiwałam pomoc, i wsparcie. Jeśli rodzić (i prowadzić ciążę), to tylko w Medfeminie. Polecam Was wszystkim. Dziękuję!read more
Sylwia Skorupa
Sylwia Skorupa
2016-08-08T10:51:34+0000
Pełen profesjonalizm w Medfemina kobieta czuje sie bezpiecznie. Super atmosfera. Jestem pacjetka Dr Agnieszki Koniecznej ktorej bardzo dziękuję za opieke w ciazy. Będąc w ciazy z komplikacjami mialam swiadomosc ze w kazdej chwili moge zadzwonić i zostane przyjeta bez problemu - dzięki Pani Doktor mogłam urodzić Córeczkę w terminie. Wiem ze znalazlam lekarza, ktoremu moge w pełni zaufać i mimo kilometrów zostane w Medfeminie. Pozdrawiam cały zespółread more
Kamila Pelczar
Kamila Pelczar
2016-08-06T12:14:29+0000
Chciałam napisać podziękowania całemu zespołowi Medfemina już wiele razy, zaczynałam i nie kończyłam, nie potrafię ubrać w słowa i wyrazić nimi tego, jak bardzo jestem wdzięczna dr Agnieszce Koniecznej, która przejęła opiekę nade mną i synkiem w ciąży z rąk innego lekarza. Sprawiła, że trwaliśmy w niej w spokoju, z uśmiechem na ustach, bez obaw, że coś jest nie tak. Pełen profesjonalizm, 'ludzkie' podejście i coś więcej, co ciężko nazwać. Dziękuję całemu zespołowi Medfemina za to, że uczynili pięknym dzień przyjścia na świat mojego synka. Otoczyli nas wspaniałą opieką, podarowali ciepło i troskę, trzymali za rękę i tulili w ciężkich chwilach, pomogli szybko stanąć na nogi, udzielili cennych rad. Całujemy Was mocno i polecamy dalej, Kamila Pelczarread more
Monica Wk
Monica Wk
2016-08-04T18:05:09+0000
Wspaniała Pani dr Karolina cudowny zespół w przychodni i szpitalu dzięki nim mamy przemile wspomnienia z porodu i pięknego Syna . Dziękujemyread more
Kasia Czulińska
Kasia Czulińska
2016-08-01T20:25:07+0000
Agata Michałowska
Agata Michałowska
2016-07-28T08:54:41+0000
Joanna Kubizna
Joanna Kubizna
2016-07-27T17:15:17+0000
Po traumatycznych wizytach w innych przychodniach nie nastawiałam się na wiele. Jeszcze nigdy nie cieszyłam się tak z własnej pomyłki. Wspaniała klinika, zero pospiechu, odpowiedź na każde pytanie. Indywidualne podejście do pacjentek, pełne zrozumienie wszelkich okoliczności i dostosowanie badań nie tylko do potrzeb, ale również tak, aby uspokoić badane. P. doktor Halbersztadt jest nie tylko specjalistą, ale też wspaniałą osobą. Sama klinika jest nie tylko nowoczesna, ale też w pełni dostosowana do potrzeb pacjentek. Pełne poczucie prywatności, w końcu czuję, że lekarz jest dla mnie, a nie jestem tylko kolejnym odhaczonym przypadkiem na liście. Wspaniały personel, świetni lekarze, gorąco polecam.read more
Ewa Trojanowska
Ewa Trojanowska
2016-07-27T10:12:03+0000
Tomasz Nadbrzeski
Tomasz Nadbrzeski
2016-07-15T11:53:47+0000
Dziękujemy Pani doktor Alicji Halbersztadt za naszą księżniczkę :-) i całemu personelowi szpitala za cudowną opiekę.read more
Agnieszka Banaszak-Kulka
Agnieszka Banaszak-Kulka
2016-05-16T20:01:57+0000
Z całego serca dziękujemy Zastępowi Medycznych Aniołów kliniki Medfemina za serce, pasję, zaangażowanie, szacunek dla rodziców i noworodków. Za pomoc, pociechę, zimną krew w gorących momentach. Wreszcie - za uratowanie nam życia. Ginekologom - Doktor Alicji, Doktor Asi, Doktorowi Markowi, Anestezjologowi - Doktorowi Arkowi, Neonatologom - przemiłej Doktor Kindze, cudnej Doktor Marcie, wspaniałemu Doktorowi Piotrowi, Panu Doktorowi Bagińskiemu oraz niezastąpionym Położnym - Madzi Mazurczak wraz z innymi super Magdami, Pani Beacie i wszystkim, wszystkim, których z wrażenia nie wymieniliśmy - ślemy wyrazy najgłębszego uznania. Pozdrawiamy, polecamy, chowamy Was w sercach na zawsze. Ida z rodzicami i starszym bratem.read more
Ilona Grudzińska
Ilona Grudzińska
2016-05-11T11:46:26+0000
Profesjonalizm, cudowna atmosfera, najlepsza prywatna przychodnia we Wrocławiu. Polecam :)
Barbara Siess
Barbara Siess
2016-05-09T16:16:45+0000
Serdeczenie dziękujemy Medfeminie za radosne chwile związane z narodzinami naszego Karolka. Od początku ciąży byliśmy nastawieni na poród w tym szpitalu bo chcieliśmy czuć się bezpieczni i zaopiekowani. Spędziliśmy 3 cudowne dni podczas których wielokrotnie nasz synek był badany przez lekarzy a i ja mogłam w każdej chwili poprosić o pomoc/zadać pytania paniom położnym. Dodatkowo mogliśmy skorzystać z pomocy neonatologa po wyjściu do domu. Jesteśmy zachwyceni pobytem i profesjonalnym podejściem personelu dzięki czemu mamy piękne wspomnienia związane z narodzinami naszego syna. P.S. Pozdrowienia dla Pani Magdy Emotikon kissread more
Iwona Łapińska
Iwona Łapińska
2016-05-05T14:02:48+0000
Kredzislawa Kredzia
Kredzislawa Kredzia
2016-05-04T16:24:54+0000
Zapisałam się do lekarza w celu uzyskania potwierdzenia lub nie, diagnozy od innego poprzedniego gin. Okazało się, że nie ma powodów do obaw, wszystko ok! Czułam, jakby kamień spadł mi z serca. Wracając do domu czytałam kartę z wizyty i zrobiło mi się przykro. Dr nie badał piersi, a na opisie "w badaniu palpacyjnym piersi bez zmian". Wtedy zwatpilam. Na wizycie nie było badania piersi nawet! Więc może inna kwestia jednak wygląda też inaczej.. Lęk. Umówiłam się znowu do innego lekarza. I co? Okazało się, że w super klinice (tak uważałam) lekarza nie zauważył istotnej rzeczy w usg. Gdzie po usg dopytywalam, czy na pewno wszystko jest ok!! Wizyta 200zl - za kłamstwo?! kpina!!! Teraz czuje się okropnie, bo podejście lekarza było ok. Byłam dobrej myśli.. Byłam.read more
Maja Cieślik
Maja Cieślik
2016-04-28T22:01:12+0000
Monika Marciniszyn
Monika Marciniszyn
2016-04-25T18:56:18+0000
Nie ma takich słów, aby opisać jak cudownym człowiekiem jest każdy z Was i jak wyjątkowe miejsce wspólnie tworzycie. Jesteście jak starannie wyselekcjonowane perły wyłowione u wybrzeży Morza Czerwonego, zebrane w jednym miejscu niczym paryski Cartier... Dzięki Bogu, że jesteście.read more
Patryk Różański
Patryk Różański
2016-04-20T06:38:45+0000
Szpital bardzo ladny, sympatyczny zespol ale podejscie do cc jak za sredniowiecza:/ nawet wybierajac najdrozszy pakiet za 15900 ojciec dziecka nie moze byc przy cesarce a wystarczy odpowiedni fartuch i nakrycie glowy.read more
Marta Kruhelska
Marta Kruhelska
2016-04-13T14:30:26+0000
Bardzo polecam. Pozdrawiamy całą rodzinką dr Zborowskiego i dziękujemy za prowadzenie mojej ciąży. Kruhelscy
Marta Polak
Marta Polak
2016-04-06T17:55:15+0000
Mariusz Kaźmierkiewicz
Mariusz Kaźmierkiewicz
2016-04-02T18:27:10+0000
Na początku byłem sceptyczny, chodzi o finanse oczywiście, bo przecież w publicznym szpitalu też kobiety rodzą. Ale to co wydarzyło się w MedFemina przechodzi najśmielsze oczekiwania, obsługa, sposób podejścia do żony, do dziecka, opieka nad dzieckiem, pomoc również mi przy pierwszej kąpieli cierpliwość w tłumaczeniu co i jak. Wielokrotne wizyty doktorów, już nawet nie pamiętam ile razy żona była pytana o to jak się czuje, czy w czymś pomóc i o herbatę. Posiłki jak w domu pięknie podane i pyszne (żona mówiła). Ale jak opowiadam o tym znajomym to mówią, że w publicznych szpitalach mogą tylko o tym pomarzyć. Dziękuję ślicznie za wszystko, za opiekę nad żoną i córeczką. Bo marzenia trzeba spełniać a jednym z marzeń mojej żony było by rodzić w MedFemina :) Pozdrawiam i napewno dozobaczenia.read more
Katarzyna Saranek
Katarzyna Saranek
2016-03-25T15:55:49+0000
Wspaniałe miejsce! Polecam :)
Marzena Czerniawska
Marzena Czerniawska
2016-03-20T17:24:55+0000
Paula Samuel
Paula Samuel
2016-03-18T18:36:47+0000
Jeszcze raz ogromnie dziękujemy za fantastyczną, pełną serdeczności i profesjonalizmu opiekę całemu zespołowi Lekarzy, Położnych i Pielęgniarek. Jesteście niesamowitymi Aniołami, którzy swoją pracę wykonują z pasją i sercem na dłoni. Polecam wszystkim Szpital Medfemina! Pozdrawiamy!read more
Karolina Sierpowska
Karolina Sierpowska
2016-03-03T21:42:32+0000
Agnieszka Bochen
Agnieszka Bochen
2016-02-25T11:59:16+0000
Szpital na najwyższym poziomie, rewelacyjne podejście do pacjenta Jesteśmy szczęśliwi, że trafiliśmy w Wasze ręce, bo dzięki wspaniałemu zespołowi wszystko zakończyło się szcześliwie ❤️ Serdeczne pozdrowienia dla zespołu towarzyszącego nam w tych chwilach Raz jeszcze dziękujemy za wszystkoread more
Iwona Pomianek
Iwona Pomianek
2016-02-22T21:56:02+0000
Opieka w Medfeminie rewelacyjna, a pani dr Agnieszka Konieczna to wymarzony lekarz.
Jacek Dudkowiak
Jacek Dudkowiak
2016-02-16T12:07:36+0000
Bardzo dziękuję za uratowanie życia mojej Żony. Dzięki całej załodze Szpitala dziś mogę się Nią cieszyć i pomagać Jej w powrocie do zdrowia. Dziękuję wszystkim Lekarzom i Paniom Pielegniarkom za okazane wsparcie i fachową opiekę nad Żoną i mną również. To były dla nas bardzo ciężkie i trudne chwile i dziś, z perspektywy czasu, wiem że gdyby nie Wy wszystko poszło by źle. W kilka minut od przyjęcia zaczęliście pracować nad tym, co przez 3 miesiące psuli ludzie publicznej służby zdrowia. Droga Załogo Madfeminy! Jesteście Mistrzami Galaktyki i Wszechświata! Szczególnie dziękuję Ziemskiemu Aniołowi - dr Alicji Halberstadt, dr Kwietniowi i wszystkim tym, których imion i nazwisk nie spamiętałem, a którzy bezgranicznie poświęcili się, by ratować moją żonę. Drogie Panie i Wy, mężowie! Jeśli chcecie mieć najlepszą opiekę fachowców stojących na straży waszego zdrowia i życia, którzy nie patrzą na was jak na "kolejną", nie widzą w was waszych pieniędzy szukając jedynie metody jak je z was wyciągnąć, apeluję: nie szukajcie innego miejsca, bo trafiliście do "medycznego raju", tam gdzie najważniejszy jest człowiek. To miejsce, w którym ludzie nie przychodzą do roboty; nawet nie przychodzą do pracy. Oni wszyscy przychodzą służyć. Jeśli będziecie mieli wątpliwości napiszcie do mnie prywatną wiadomość - myślę, że rozwieje wszystkie.read more
Monika Łopatecka
Monika Łopatecka
2016-02-05T21:43:37+0000
Nie polecam! Liczy się tylko kasa! I przyjmują tylko w klinice idealne przypadki!
Violetta Semczuk Kubiczek
Violetta Semczuk Kubiczek
2016-01-20T15:47:44+0000
Od dwóch lat jestem pacjentką Medfeminy .. wspaniała obsługa i wyposażenie na najwyższym poziomie . Serdecznie pozdrawiam .read more
Marta Żukowska
Marta Żukowska
2016-01-01T11:20:38+0000
Karolina Świchocka
Karolina Świchocka
2015-12-30T12:18:01+0000
Polecam z całego serca najlepsi lekarze z jakimi miałam doczynienia ☺
Natalia Ostrowska
Natalia Ostrowska
2015-12-10T20:01:30+0000
Świetna obsługa, rewelacyjni lekarze z profesjonalnym podejściem i przemiła atmosfera :)
Ania Rokicka
Ania Rokicka
2015-11-12T15:44:02+0000
Jan Myszkowski
Jan Myszkowski
2015-11-08T13:42:43+0000
I wish i could be born again and get the first impression of this world: calm, beautiful and cozy with friendly people around. Babies to come - I envy you ;-)read more
Marta Polowczyk
Marta Polowczyk
2015-11-02T20:21:23+0000
Natalia Bukrejów
Natalia Bukrejów
2015-10-29T21:51:05+0000
Justyna Kumor
Justyna Kumor
2015-10-29T15:27:00+0000
Paulina Zorek
Paulina Zorek
2015-10-29T13:39:32+0000
Daria Valeva
Daria Valeva
2015-10-29T13:22:03+0000
Katarzyna Zaustowicz
Katarzyna Zaustowicz
2015-10-29T09:17:22+0000
Świetni lekarze, przemiła obsługa ! :) polecam :)
Małgosia Kolaczek
Małgosia Kolaczek
2015-10-19T12:27:29+0000
Petra Strah
Petra Strah
2015-08-19T20:13:34+0000
Very professional stuff, always available to help and always nice. Dr. Alicja Halbersztadt is the best doctor I ever had. She knows what she's doing, nice, and what is important as well: she's always positive. I can not forget Mrs. Magdalena Dryhusz as well. She is perfect support between the whole pregnancy - very warm person with a lot of informations and knowledge. Anyhow I would recommend Medfemina to each woman, because they know what they are doing, they are doing it with passion and I believe that each client can feel this.read more
Gosia Pietryka
Gosia Pietryka
2015-07-27T20:45:54+0000
Anna Łukasz Sowa
Anna Łukasz Sowa
2015-07-26T17:36:28+0000
Polecam dr. Agnieszkę Konieczną:) długo szukałam dobrego lekarza który mnie poprowadzi podczas starań o dziecko oraz później w ciąży aż w końcu z polecenia trafiłam do Medfeminy oraz dr Koniecznej i nie żałuje super lekarz! Personel przemiły i pomocny :) Jeszcze raz Polecam!:)read more
Justyna Tyczka
Justyna Tyczka
2015-07-19T18:16:07+0000
Iwona Iwon
Iwona Iwon
2015-07-12T20:47:42+0000
Bardzo rzetelna obsługa. doktor miły , badanie w porządku. czekam z niecierpliwością na szpital.polecam
Klaudia Choroszy
Klaudia Choroszy
2015-06-25T20:29:59+0000
Hanna Ok-a
Hanna Ok-a
2015-05-27T19:49:02+0000
Rzetelność i profesjonalizm w każdym calu
Kinga Sk
Kinga Sk
2015-05-25T10:52:56+0000
Maria Rokitnicka
Maria Rokitnicka
2015-05-06T20:08:21+0000
Trafiłam przez przypadek i nie żałuję. Ciążę prowadził mi dr. Marek Kwiecień i jest naprawdę świetnym specjalistą. Polecam.read more
Agnieszka Gomółka
Agnieszka Gomółka
2015-03-18T15:09:41+0000
Trafilam przez przypadek,ale nie zaluje. Prowadzilam cala ciaze. Dr.Joanna Szymkowiak jest swietnym specjalista. Kazda wizyta trwala tyle ile potrzebowalam. Dokladne usg. Dokladne umowienie wszystkich watpliwosci. Szczerze polecam. Z radoscia jezdzilam 40km w jedna stroneread more
Magdalena Niemczyk
Magdalena Niemczyk
2015-03-04T16:20:06+0000
Rewelacja inni lekarze mogliby się wzorować na medfemina. Bardzo fachowa i kompetentna obsługa,, polecam Dr Agnieszkę, jestem bardzo zadowolona z wizyty. Panie w recepcji również bardzo sympatyczne.read more
Monika Leniec
Monika Leniec
2015-02-21T15:40:23+0000
Polecam z czystym sercem tym w ciąży ale nie tylko.
Agnieszka Anna
Agnieszka Anna
2015-02-18T13:44:08+0000
Fantastyczne miejsce !!! W pełni profesjonalna i miła obsługa :))) A moja Pani Dr Anna Kryza-Ottou, która prowadzi moją ciążę jest fantastyczną kobietą! Polecam!!read more
Monika Nogala
Monika Nogala
2015-01-26T10:05:56+0000
Świetna obsługa, najlepsi specjaliści! Polecam !
Marta Nastulska
Marta Nastulska
2015-01-20T13:02:07+0000
Daria Wdowiak
Daria Wdowiak
2014-11-24T14:45:19+0000
De Wu
De Wu
2014-11-04T11:32:03+0000
Aleksandra Jędrzejowska
Aleksandra Jędrzejowska
2014-10-20T13:04:29+0000
Asia Matlewska
Asia Matlewska
2014-01-26T12:47:12+0000
Sylwia
Sylwia
2014-01-20T21:03:49+0000
Polecam każdej kobiecie ;)
Izabela Przyborska
Izabela Przyborska
2013-12-28T20:24:21+0000
Next Reviews